Τελευταια Νεα

16 Ιαν 2012

Δόξα Αιτωλικού - Τρίκαρδος 0-4

Σαν σίφουνας πέρασε ο πρωτοπόρος Τρίκαρδος από το στάδιο Αιτωλικού. Ο Τρίκαρδος καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κ ατάφερε και σημείωσε 4 εύκολα τέρματα. Προβάδισμα έδωσε στο 4' ο Λαχανάς με σουτ(μερίδιο ευθύνης του Γρηγούρα), ενώ στο 32' ο έμπειρος Καρανίκας με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2. Η ομάδα της Δόξα στην επανάληψη προσπάθησε να ανέβει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ανοίξει διαδρόμους για τους επιθετικούς του Τρίκαρδου. Έτσι στο 55' ο Καρανίκας διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ κάνοντας το 0-3 και στο 75' λάθος συνεννόηση Κερανούδη και Χασιώτη που αφήνουν την μπάλα, κερδισμένος ο Ράπτης που σεντράρει από δεξιά και ο Λαχανάς σε ρόλο εκτελεστή κάνει το τελικό 0-4.

ΔΟΞΑ: Γρηγούρας (Φλάκας), Τρικαλινός, Χασιώτης, Μπότας, Τσίντζος (Βαλαμόντες), Κανταρέλος, Συροκώστας, Δρακονταειδής, Μάτσιγκας, Κερανούδης, Γκοργκόλης (Φράγκος).

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: Ροδάτος, Ροδάτος Χ., Τζανάκης (Ράπτης), Καραμήτσος, Κόκκοτος, Καρανίκας, Μούρκας (Γραμματικός), Τρικαλινός (Μαχαλιώτης), Λαχανάς, Ρισάνος, Πλαστήρας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.