Τελευταια Νεα

15 Ιαν 2012

Ηττήθηκε 1-0 ο Παναιτωλικός από τον Πανιώνιο


Με φόρα απ'το Κύπελλο και την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού και έφτασε τις 5 νίκες στο πρωτάθλημα.
Οι Νεοσμυρνιώτες εμφανίστηκαν με ανεβασμένη ψυχολογία και περισσότεροι αποτελεσματικοί από τους Αγρινιώτες που έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, ενώ φάνηκε έντονα η απουσία του Θεοδωρίδη.

Με τον Πανιώνιο να μπαίνει αποφασισμένος να πάρει τα ηνία, ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι έδειξαν αυξημένες επιθετικές… διαθέσεις, την ώρα που ο Παναιτωλικός είχε ως προτεραιότητα να φυλάξει τα νότα του κι έπειτα όλα τα άλλα…
Στο 8ο μόλις λεπτό ήρθε ένα σουτ του Σάμαρη να… ζεστάνει την κερκίδα κι έπειτα η καλή στιγμή για τους Νεοσμυρνιώτες με τον Κούτσι να σουτάρει αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.


Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά το ίδιο… αναποτελεσματικοί με τους αντιπάλους τους. Με την συμπλήρωση του 15λεπτου, ο Χαριστέας έβγαλε σε θέση βολής τον Καμαρά αλλά η μπάλα κατέληξε στην έξω πλευρά των διχτύων.



Στο 17', ήρθε ακόμη μια προσπάθεια από τον Χαριστέα, δίχως όμως αποτέλεσμα… Ο Κούτσι ξαναβρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 33' αλλά οι αμυντικοί του Παναιτωλικού πρόλαβαν και απομάκρυναν και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος…

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Φινλανδός άσος του Πανιωνίου είπε να… καθαρίσει και να πάρει εκδίκηση για τις χαμένες ευκαιρίες του. Ετσι, στο 53' εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την σέντρα του Σκέμπρι και με ωραίο πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού, κάνοντας το 1-0. Μάλιστα, είχε προηγηθεί η εξαιρετική προσπάθεια του Αμπντουλάγιεβ στο 49', έπειτα από σέντρα του Ρόβα.
Το γκολ φαίνεται ότι «ξύπνησε» τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού καθώς στα επόμενα λεπτά ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 59' έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Καμαρά βρέθηκε τετ α τετ με τον Σιδεράκη αλλά έκανε κακό κοντρόλ, ενώ στη συνέχεια της φάσης απέτυχε και ο Καραμαλίκης.
Ο Παναιτωλικός φάνηκε αναποτελεσματικός και μακριά από τον καλό του εαυτό, ενώ εμφανής ήταν η απουσία του Θεοδωρίδη.
ΣΚΟΡΕΡ: 53' Κούτσι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθήνας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 80' Κούτσι, 90+3 Ομο - 20' Πασάς, 86' Ετζενγκέλε
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Μάντζιος): Σιδεράκης, Ομο, Ρόβας, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αμπντουλάγιεβ (66' Γουνδουλάκης), Σάμαρης (83' Κούρντι), Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι (90+1 Κουλουχέρης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπ. Τεννές): Μπλάζιτς, Σιόντης, Αντι, Ετζέγκελε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μουμίν (59' Φερνάντες), Πασάς (46' Καραμαλίκης), Χαριστέας, Ρότσα, Καμαρά.
πηγη:http://sentragoal.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.