Τελευταια Νεα

15 Ιαν 2012

Πήρε το ντέρμπι ο Προμηθέας. Νίκησε 1-0 τον Α.Ο. Λυγιά

Νικητής στο ντέρμπι της Ναυπακτίας ο Προμηθέας, που επικράτησε με 1-0 του Α.Ο. Λυγιά. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις κι από τις δύο ομάδες, όμως μόνο ο Προμηθέας κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 65′ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καραγιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Για τη 16η αγωνιστική, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τις Ελπίδες Αγρινίου (22/1, 12.15 μμ).

Το φίλμ του αγώνα:

38′ Ο Δαδάνης θα δώσει πάσα στον Μάνθο, αυτός θα μπει στην περιοχή και θα σουτάρει, κάνοντας το 1-0.

40′ Το ψηλοκρεμαστό σουτ του Λιανού θα διώξει σε κόρνερ ο Χασαπογιάννης.

51′ Έξυπνη μπροστινή μπαλιά του Νικόπουλου Β., θα παρέμβει ο Καλαβριζιώτης χωρίς να βρει καλά τη μπάλα και ο Χασαπογιάννης θα πέσει στα πόδια του Φούντζουλα με αυτοθυσία και θα μπλοκάρει τη μπάλα.

60′ Ο Τσίκας θα κάνει μία παράλληλη μπαλιά και ο Καραγιάννης με σουτ θα τη στείλει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

62′ Φάουλ του Κωνσταντάρα, ο Καλαβριζιώτης θα κάνει το πλασέ και ο Δούρος θα διώξει εντυπωσιακά. Ο Γερετσιάν θα αιφνιδιαστεί και δε θα μπορέσει να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

65′ Αποβάλλεται ο Καραγιάννης του Α.Ο. Λυγιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

82′ Το σουτ του Γερετσιάν, έπειτα από πάσα του Κωνσταντάρα, θα φύγει παράλληλα από την εστία άουτ.

84′ Ο Καλαβρουζιώτης Γ. θα βγάλει τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Γερετσιάν θα φύγει άουτ.


Προμηθέας Χάλκειας (Καλαβριζιώτης Α.): Χασαπογιάννης, Τριώτης, Διαμαντόπουλος (62' Παπαναστασίου), Καλαβριζιώτης, Δημητρόπουλος, Κωνσταντάρας, Ζέλιος Ν. (79' Παύλου), Δαδάνης, Μάνθος, Γερετσιάν, Καραπαππάς (62' Καλαβρουζιώτης Γ.).
Α.Ο. Λυγιάς (Δημητρόπουλος Φ.): Δούρος, Τσιριμώκος, Νικόπουλος Δ., Βεϊζάι, Λιανός, Κεφαλάς (46' Ραυτόπουλος), Τσίκας, Ζωργιός (86' Γλαβάς), Φούντζουλας, Καραγιάννης, Νικόπουλος Β. (67' Ζαβέρδας).

















« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.