Τελευταια Νεα

24 Ιαν 2012

Κατούνα - Α.Ο Λυγιάς 2-0


Μέσα σε εχθρικό κλίμα αλλά  και αντιαθλητικό παιχνίδι   από τους γηπεδούχους ο ΑΟ Λυγιάς ηττήθηκε με 2-0. Είχε την ατυχία στο 10’ μετά από προσπάθεια του Μούχα ο Βασιλόπουλος προσπάθησε να διώξει αλλά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Στο 12’ αναγκαστική αλλαγή ο Φούντζουλας θύμα του αντιαθλητικού παιχνιδιού αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Στο 18’ μετά από πάσα του Ξανθού ο Νικόπουλος Β. σουτάρει η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 27’ ο Λυγιάς απειλεί πάλι με τον Κεφαλά που σουτάρει και στέλνει την μπάλα δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Ενώ ο Λυγιάς έδειχνε πως είχε τον έλεγχο μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 38 από τους γηπεδούχους σύγχυση μέσα στην περιοχή δυνατό σουτ ο Μαυρομάτης κάνει το 2-0 για την Κατούνα. Στο 45’ ωραία προσπάθεια ο Κωτσόπουλος τετ α τετ προλαβαίνουν οι αμυντικοί. Στο 70’ Ο Νικόπουλος Β. μετά από πάσα του Κωτσόπουλου σουτάρει η μπάλα στο δοκάρι και άουτ.Στο 80’ ο Βειζάϊ χάνει ακόμα μια ευκαιρία για τον Λυγιά όταν πλασάρει μέσα στην περιοχή αλλά ο Μπουμπούλης διώχνει στην κλειστή γωνία.
Λυγιάς:Δούρος , Τσιριμώκος, Νικόπουλος Θ., Βειζάϊ , Βασιλόπουλος Π., Κεφαλάς (82 Κατσάμπας), Τσίκας, Δημητρόπουλος Β.(75’ Καράς), Φούντζουλας (12’Ξανθός), Νικόπουλος Β., Κωτσόπουλος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.