Τελευταια Νεα

24 Ιαν 2012

Παλαιοπαναγιά - ΠΑΟ Αγρινίου 2-5 (φωτορεπορτάζ)


Τη συντριβή γνώρισε η Παλαιοπαναγιά από την ομάδα του ΠΑΟ Αγρινίου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 8', όταν ο Παπάίωάννου έκανε την σέντρα και ο θ. Γκουρνέλος με το κεφάλι έδωσε έτοιμο γκολ  στον Α. Κοκώνη που από κοντά με πλασέ έστειλε  τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Κοκώνης Α. στο 20' έκανε το σουτ, αλλά ο Χασαπογιάννης θεαματικά απέκρουσε. Στο 29' ο Ντ. Πέκεζ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έφερε το ματς στα ίσια. Στο 40’ ο Κοντός μόνος του από δεξιά, τον πρόλαβε με έξοδο ο Ταμανίδης. Στο 45’ η Πα­λαιοπαναγιά έκανε την ανατροπή πάλι με τον Ντ. Πέκεζ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟ Αγρινίου ήταν πολύ καλός. Όμως η Παλαιοπαναγιά είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ στο 48’ όταν  το πλασέ του Κοντού κα­τέληξε στην αγκαλιά του Ταμανίδη. Στο 55' ασίστ του θ. Γκουρνέλου στον Γκουρνέλο Χ.  που πέρασε και τον Χασαπογιάννη και έκανε το 2-2.
 Στο 75' σε αντεπίθεση του ΠΑΟ με τον Η. Κοκώνη  με διαγώνιο σουτ γράφει το 2-3. Στο 82' σέντρα του Γκουρνέλου Χ., ο Σταμάτης με σουτ μέσα στη περιοχή κάνει το 2-4. Στο 87' αποβλήθηκε ο Τσούμας με απευθείας κόκκινη, Στο 90' φάουλ του Γκουρνέλου Χ.Χ., ο Κοκώνης Η. με πλασέ στο πρώτο δοκάρι κάνει το τελικό 2-5.
Παράπονα για την διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι.
ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ: Χασαπογιάννης, Πελέκης (66' Μυλωνάς Ν.), Μυλω­νάς Σ., Σωτηρόπουλος, Μυλωνάς Χ., Δημητρό πουλος, Σανιδάς, Πέκεζ Ντ., Κοντός, Τσούμας, Πέκεζ Μ. (71' Μεράντζας).

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Ταμανίδης, Ζιάκας, Ζώης (52' Κοκώ­νης Η ), Καράτσαλος, Σούτας, Χήρας (77' Σταμάτης), Κοκώνης Α., Γκουρνέλος Χ.Χ., Γκουρνέλος 0. (85 Νάκος Χ.). Γκουρνέλος Χ.Σ., Παπαίωάννου.













« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.