Τελευταια Νεα

20 Ιαν 2012

Κωστούλας: «Μειοψηφία αυτοί που φωνάζουν»


«Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων στηρίζει την ομάδα και εμάς όλους». Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε στον Sentra 103,3 και δεν θέλησε να σχολιάσει ιδιαίτερα την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ με 3-1.
Ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου υπογράμμισε πως «η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει εμάς όλους, είναι μια μικρή πλειοψηφία αυτή που εξέφρασε τις συγκεκριμένες θέσεις και θεωρώ ότι δεν εκφράζει το σύνολο των φιλάθλων, δεν θα ασχοληθώ περεταίρω», τόνισε σχετικά με την ανακοίνωση.
Αναφερόμενος στην κάμψη που παρουσιάζει ο σύλλογος, επεσήμανε:«Εχουμε κάνει κοιλιά, χθες η ομάδα ήταν καλή, το αποτέλεσμα δεν ακολούθησε αυτό που είδαμε στο γήπεδο. Παράλληλα, είχαμε και ατυχίες και τραυματισμούς. Χθες ήταν μια άτυχη μέρα, ενώ τα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν εύκολα, δεν παίξαμε και καλά».

Οσο για την συνέχεια, ο Φώτης Κωστούλας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Παναιτωλικός θα ανακάμψει: «Δεν πιστεύω ότι θα πάθουμε μεγαλύτερη ζημιά, πιστεύω ότι θα επανέλθουμε. Ο Παναιτωλικός έχει μια καλή πορεία. Πολλοί λένε πως πρέπει να νικήσουμε την Κέρκυρα αλλιώς θα έρθει η καταστροφή. Δεν το πιστεύω αυτό. Ούτε ένα άσχημο αποτέλεσμα με την Κέρκυρα βλέπω ως καταστροφή, είμαστε μέσα στους στόχους μας, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη να δώσουμε».

Για αυτούς που φωνάζουν θεωρώντας ότι οι παίκτες είναι αδιάφοροι:«Τα λέμε αυτά μετά από ένα ματς που πραγματικά οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν καλά, το πάλεψαν απ' όλες τις μεριές. Είχαμε και την ατυχία με την κόκκινη και δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με κακό παιχνίδι. Τότε τι θα έλεγαν; `Δεν θέλουμε τη νίκη γιατί δεν παίξαμε καλά';

Οσον αφορά στο ενδεχόμενο ενίσχυσης, ο Φώτης Κωστούλας με τις δηλώσεις του φάνηκε ότι πάνω απ όλα θέλει να διατηρήσει μαζεμένο το «μαγαζί»: «Το θέμα της ενίσχυσης το χουμε παλέψει, θέλουμε να βρούμε και παίκτες που πραγματικά θα κάνουν την διαφορά κι όχι απλά να γεμίσουμε το ρόστερ, έχουμε κάνει προσπάθειες να βρούμε τους παίκτες, δεν τα χουμε καταφέρει. Όμως δεν θέλουμε να μπούμε σε μεγάλα, τεράστια έξοδα και ξαφνικά να βρεθούμε σε κατάσταση να τρέχουν τα χρέη. Θα κάνουμε κινήσεις μέχρι εκεί που μπορούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να μην χρειαζόμαστε χρήματα περισσότερα απ' ότι μπορούμε να δώσουμε».


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.