Τελευταια Νεα

20 Ιαν 2012

Σίσιτς: «Εσκεμμένο το μαρκάρισμα»



Ηθελημένο χαρακτήρισε το βίαιο μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Ρικάρντο Φερνάντες ο Μίρνες Σίσιτς στον αγώνα Κυπέλλου Παναιτωλικός-ΟΦΗ (1-3) μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Το έκανε επίτηδες και δεν μου ζήτησε συγγνώμη. Θα έχει πρόβλημα όταν έρθουν στην Κρήτη», τόνισε ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός των Ηρακλειωτών. «Δεν προκάλεσα κανέναν», απάντησε στις κατηγορίες των Αγρινιωτών πως έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον Άντι. 

Αναλυτικά ο Μίρνες Σίσιτς μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για: 

-την κατάστασή του μετά το μαρκάρισμα του Φερνάντες: «Πονάω πολύ, αλλά πιστεύω πως θα καταφέρω να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Δεν ξέρω ακόμη, θα μάθουμε περισσότερα σήμερα». 

-το αν ο παίκτης του Παναιτωλικού τού ζήτησε συγγνώμη: «Αυτό που έκανε ο Φερνάντες ήταν πολύ άσχημο. Ούτε μου ζήτησε συγγνώμη, ούτε ήρθε να με δει. Έκανε επίτηδες αυτό το μαρκάρισμα. Όταν κάνεις κάτι τέτοιο, τουλάχιστον πρέπει να ζητάς συγγνώμη. Θα έχει μεγάλο πρόβλημα όταν θα έρθουν να παίξουμε στην Κρήτη». 

-τις κατηγορίες από τον Παναιτωλικό πως έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον Άντι: «Καμία σχέση δεν έχει αυτό για την πραγματικότητα. Δεν προκάλεσα κανέναν παίκτη». 

-τις ύβρεις που άκουγε από την εξέδρα: «Όπως σε κάθε αγώνα όταν παίζεις εκτός έδρας, σε βρίζουν. Αυτό δεν είναι κάτι ιδιαίτερο». 

-την πορεία του ΟΦΗ σε Κύπελλο και πρωτάθλημα: «Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το Κύπελλο και ελπίζω να συνεχίσουμε καλά σε αυτή τη διοργάνωση και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Μακάρι να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα της Κυριακής, γιατί μας ενδιαφέρει πολύ το πρωτάθλημα».


http://www.sport-fm.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.