Τελευταια Νεα

22 Ιαν 2012

«Χ» στο Αρίνιο, «φωνάζει» ο Παναιτωλικός


Ένα γκολ-πέναλτι, ένα γκολ-κόρνερ και ένα γκολ-οσφάιντ, που δεν μέτρησε, έγραψαν το τελικό 1-1 στο Αγρίνιο, στο παιχνίδι μεταξύ του Παναιτωλικού και της Κέρκυρας.
Το 1-1 σίγουρα αδικεί τους γηπεδούχους που είχαν τουλάχιστον 5-6 κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά βρήκαν απέναντί τους το... τείχος του Αναστασόπουλου που πήρε τη θέση του Γκαλίνοβιτς (σ.σ. έφυγε για την πατρίδα του γιατί πέθανε ο πατέρας του).
Επίσης, στο Αγρίνιο, που είχαν επτά απουσίες(!), φωνάζουν για την τελευταία φάση, όταν ακυρώθηκε γκολ του Αναστασιάδη. Ο Καμαρά πλάσαρε από πάνω τον Αναστασόπουλο και ο συμπαίκτης του με το στήθος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο ριπλέι φαίνεται πως ο Καμαρά δεν είναι οφσάιντ, άρα αν δεν έμπαινε στη φάση ο Αναστασιάδης το γκολ θα μετρούσε, ενώ ίσως και ο σκόρερ να μην είναι μπροστά και κακώς να ακυρώθηκε το τέρμα.
Το μοναδικό γκολ τελικά για τον Παναιτωλικό ήρθε από το πέναλτι του Καμαρά στο 6ο λεπτό, ενώ η Κέρκυρα, που στο μεγαλύτερο μέρος του ματς περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου, παρά τις... επιθετικές αλλαγές του Γκαρθία, ισοφάρισε στο 27' με γκολ του Γραμμόζη από το κόρνερ!
Όσο για τον MVP του αγώνα; Ο Αναστασόπουλος που είχε να παίξει από την πρεμιέρα, είχε 8 αποκρούσεις, η μία καλύτερη από την άλλη!
Στο 2ο λεπτό στο τετ α τετ του Καραμαλίκη, στο 10ο σε εξ επαφής κεφαλιά του Καμαρά, στο 32' σε πολύ καλό σουτ του Μπουμάλ, στο 42' σε σουτ του Καμαρά, στο 45' σε σουτ του Μουμίν, στο 66' σε κεφαλιά του Πασά, στο 72΄ στο έμμεσο του Μητρόπουλου και στο 90΄ στο φάουλ του Ντολεζάι.
Βαθμολογικά, ο Παναιτωλικός δεν πήρε αυτό που ήθελε και ίσως η θέση του Μπάμπη Τεννέ να... τρίζει, ενώ η Κέρκυρα επιστρέφει με ό,τι καλύτερο από το συγκεκριμένο ματς, στη μάχη που δίνει για παραμονή.
ΣΚΟΡΕΡ: 6' πεν. Καμαρά - 27' Γραμμόζης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηράκλειο)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 22' Καραμαλίκης, 23' Μπλάζιτς, 45΄+ Μητρόπουλος - 5' Βέντσελ, 11' Μάρτιν
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπλάζιτς, Κούσας, Μουμίν, Μπουμάλ (60' Μπελεβώνης), Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης (46' Πασάς), Σιόντης (90΄+ Αναστασιάδης), Αντί, Καμαρά
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής (80' Τσίγκας), Αγρίτης (90΄+ Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Μάρτιν, Ιωάννου (61' Μπάρκογλου)



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.