Τελευταια Νεα

21 Ιαν 2012

Στο... κυνήγι του Λαγού

Το όνομα του Παναγιώτη Λαγού τοποθετήθηκε στη μεταγραφική λίστα του Παναιτωλικού και θα απασχολήσει τους Αγρινιώτες, αν ο 27χρονος χαφ της ΑΕΚ κινήσει διαδικασίες (μέσω δικαστικής οδού) για να λύσει τη συνεργασία του με την Ενωση και μείνει ελεύθερος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα «καναρίνια» θεωρούν ιδανική λύση για την αριστερή πλευρά τον Λαγό, ο οποίος αγωνίζεται επί έξι συναπτά χρόνια στην ΑΕΚ και δέκα συνολικά στη Super League (από το 2002 έως το 2006 στον Ηρακλή), μετρώντας 162 συμμετοχές και 13 γκολ.
«Οχι» στο αμερικανικό όνειρο από «Χάρι»
Ζωηρό ενδιαφέρον έχει δείξει τα τελευταία χρόνια και εξακολουθεί να δείχνει στον Αγγελο Χαριστέα η Σικάγο Φάιαρ. Η ομάδα στην οποία τεχνικός διευθυντής είναι ο παλαίμαχος Ελληνοαμερικανός ποδοσφαιριστής Φρανκ Κλόπας (στην Ελλάδα αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Αθηνών), παρότι είδε τις προσπάθειες που έκανε τα προηγούμενα χρόνια να πέφτουν στο κενό ακόμη και όταν πρόσφερε στον Χαριστέα συμβόλαιο με τα χρήματα που έβγαλε σε όλη την καριέρα του στο εξωτερικό, «χτύπησε» και πάλι την πόρτα του πριν από λίγες εβδομάδες.
Εκπρόσωπος της ομάδας του Σικάγου επικοινώνησε με τον φορ του Παναιτωλικού, προτείνοντάς του διετές συμβόλαιο (ουσιαστικά του ζητούσαν να κλείσει σ' αυτήν την καριέρα του) με ετήσιες αποδοχές περίπου 600.000 ευρώ. Τα διπλάσια, δηλαδή, απ' ό,τι αμείβεται στην ομάδα του Αγρινίου. Ωστόσο, και αυτήν τη φορά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, καθώς σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αφήσει τον Παναιτωλικό στη μέση της σεζόν, αλλά ούτε και να ξεσηκώσει την οικογένειά του για ένα υπερατλαντικό ταξίδι.
Παρ' όλα αυτά, οι Αμερικανοί δεν το έβαλαν κάτω. Μετά τον Χαριστέα άρχισαν το πρέσινγκ στον εκπρόσωπό του, πιστεύοντας πως έτσι θα πετύχουν πιο εύκολα τον σκοπό τους. Ομως και αυτή η προσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς Από την πλευρά της η Σικάγο Φάιαρ δεν κλείνει την πόρτα, αφού όπως ενημέρωσαν το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό θα επανέλθουν.
πηγη:http://sentragoal.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.