Τελευταια Νεα

16 Ιαν 2012

"Ψαλίδι" στα όνειρα του Ομήρου για πρωτιά έβαλε ο Ακαρνανικός



Ψαλίδι στα όνειρα του Ομήρου για πρωτιά έβαλε ο Ακαρνανικός με τη νίκη του με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι παρότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Παχή. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έχοντας σε καλή μέρα τους Δράκο και Μπρούμο, που σημείωσε 2 γκολ, πήραν το τρίποντο της νίκης και ανέβηκαν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Ακαρνανικός άνοιξε το σκορ στο 48’ όταν ο Δράκος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Μπρούμο που πλάσαρε εύστοχα τον Γκάϊδα κάνοντας το 1-0. Το 2-0 έγινε πάλι από τον Μπρούμο όταν ξανά ο Δράκος βρήκε τον επιθετικό της ομάδας του Ακαρνανικού με κάθετη μπαλιά και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα στο κενό τέρμα.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις όταν ο Γαβρίνας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Καρατζογιάννης.

Ακαρνανικός: Παχής, Μπαλάσκας, Νταλταγιάννης (46’ Σώζος), Τόλης, Καψογεώργος, Αποστολάκης, Ρούφης, Δράκος, Μπρούμος, Ζάρος, Βενέτης (70’ Καπές).

Όμηρος: Γκάϊδας, Μπαλάφας, Ματσίγκας (25’ Κούσουλας), Μπούρδος, Κάκκος Χ., Βαλτογιάννης (87’ Κότσαλος), Καρατζογιάννης, Παπαθανασίου (77’ Κουκουρδέλης), Γαβρίνας, Τσιφοπανόπουλος, Μιχάλης Ν.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.