Τελευταια Νεα

24 Ιαν 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 1-1


Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, την Κυριακή το μεσημέρι στο ενωσιακό στάδιο, ο Αστέρας ήρθε ισόπαλος με την πρωτοπόρο ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα στάθηκε καλύτερα από αυτή της Κατοχής όπου και προηγήθηκε με γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό με κεφαλιά του Νίκου Φρυσούλη  μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Β.Καρέτσος. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και συγκεκριμένα στο  55΄ ο μέτριος διαιτητής Κέκελος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον αρχηγό της ομάδας μας Β.Καρέτσο. Στην εξέλιξη της φάσης και στο φάουλ που εκτελέσθηκε ο Τρίκαρδος ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος παρά τις ευκαιρείες που χάθηκαν εκατέρωθεν. Μετά την αποβολή η ομάδα μας έχασε την πρωτοβουλία αλλά οι παίχτες του Τρικάρδου αποδείχτηκαν εξαιρετικά άστοχοι στις ευκαιρείες που δημιούργησαν. Στις καθυστερίσεις του αγώνα αποβλήθηκε και παίχτης της Κατοχής. 

ΑΣΤΕΡΑΣ:  Τσαπόκου, Καλύβας Π., Φρυσούλης, Σακκαρέλης, Τσαλαφούτας (Καλύβας Η.), Καρακώστας, Καρέτσος Β., Σταθής(Φούντας), Γαντζούδης, Χαμοσφακίδης, Στεργίου (Καρέτσος Γ.) 

*Το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής και οι παίχτες του Αστέρα Μεσολογγίου εκφράζουν τα βαθιά τους συλυπητήρια στον αρχηγό της ομάδας μας Βασίλη Τσιγαρίδα καθώς και στην οικογένειά του για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.