Τελευταια Νεα

22 Ιαν 2012

Ζητείται αντίδραση στο Αγρίνιο



Στον πρώτο γύρο η νίκη που έκανε στην Κέρκυρα ήταν αυτή που του έδωσε την ώθηση, που του απέβαλλε το κόμπλεξ του νεοφώτιστου. Τα πράγματα ήρθαν και πάλι έτσι που ο Παναιτωλικός καλείται σήμερα να επιβληθεί και πάλι των «Φαιάκων», να αποκαταστήσει το πληγωμένο του γόητρο από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και να... αποκατασταθεί και πάλι στο βαθμολογικό πίνακα.

Λίγα 24ωρα μετά τα λαϊκά δικαστήρια που επακολούθησαν του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Μπάμπης Τεννές και οι εναπομείναντες παίκτες του είναι αποφασισμένοι να «ματώσουν» για τους τρεις βαθμούς.
Η κούραση και οι σημαντικές απουσίες (πέντε βασικοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμών) περνούν σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στο αίσθημα της αυτοσυντήρησης που διακατέχει τους πάντες στο Αγρίνιο, αφού όπως τους προειδοποίησαν και οι οπαδοί το βράδυ της Πέμπτης «θα πέσετε χωρίς να το καταλάβετε».
Και όντως έτσι είναι, καθώς η τελευταία νίκη των «καναρινιών» χρονολογείται από τις 11 Δεκεμβρίου του παρελθόντος έτους (1-0 επί του ΟΦΗ), ενώ οι τρεις τελευταίες εμφανίσεις με Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο και ΟΦΗ μόνο ως απογοητευτικές μπορούν να χαρακτηριστούν.
Γι' αυτό και το ματς αυτό είναι το πιο κρίσιμο φετινό για τα «καναρίνια» που έχουν φτάσει για πρώτη φορά απέναντι σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Το πώς θα αντιδράσουν θα καταδείξει πολλά πράγματα για το τι πραγματικά μπορεί να καταφέρει αυτή η ομάδα στο μέλλον.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.