Τελευταια Νεα

19 Ιαν 2012

«Το πράγμα στράβωσε στο β' μέρος»


Η απογοήτευση για τον αποκλεισμό με 3-1 από τον ΟΦΗ μέσα στο Αγρίνιο στους «16» του Κυπέλλου ήταν εμφανής στα λόγια του προπονητή του Παναιτωλικού, Μπάμπη Τεννέ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με το τέλος του ματς.
«Το Κύπελλο ήταν στους στόχους μας, θέλαμε την πρόκριση και τη διάκριση», είπε αρχικά ο Τεννές και πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε με καλές προοπτικές., όλα έδειχναν ότι θα παίρναμε την πρόκριση, όμως το πράγμα στράβωσε στο β' μέρος. Είχαμε την αναγκαία αλλαγή του Χαριστέα. Στο δεύτερο γκολ του ΟΦΗ έλειπε η άμυνα μας. Ακόμα και όταν έπαιζε με δέκα ο αντίπαλος κάναμε και εμείς το λάθος και μείναμε με δέκα παίκτες. Ετσι χάσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την πρόκριση. Πιστεύω ότι αξίζαμε όμως κάτι καλύτερο».
Ο Τεννές, όμως, δεν θα μπορούσε να μείνει σ' αυτόν τον αποκλεισμό. Εσπευσε, λοιπόν, να δώσει το σύνθημα της επόμενης μέρας. «Αφήνουμε στην άκρη το Κύπελλο και κοιτάζουμε το σημαντικό παιχνίδι με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα. Πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και να δούμε κάποιους τραυματισμούς και τιμωρίες που έχουμε», έσπευσε να επισημάνει, καταλήγοντας, ο τεχνικός των Αγρινιωτών.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.