Τελευταια Νεα

20 Φεβ 2012

Πήρε το ντέρμπι ο Λυγιάς. Κέρδισε 1-4 την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς

Πολύ καλός ο Λυγιάς πήρε την νίκη με αντίπαλο την Παλαιοπαναγιά με 1-4. Η ομάδα του Λυγιά προηγήθηκε με αυτογκόλ του Σωτηρόπουλου στο 24’.Στο 37’ ο Λιανός διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 65’με ωραία ενέργεια Καραγιάννη και Ζαβέρδα παίζοντας το ένα δύο άψογα ο Ζαβέρδας με ωραίο πλασέ δίνει διαστάσεις θριάμβου στο ντέρμπι κάνοντας το 0-3.Στο 72’ Η Παλαιοπαναγιά μετά την ανατροπή του Βλαχογιάννη στον Κοντό κερδίζει πέναλτι που αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Κοντός μειώνοντας σε 1-3.Στο 73’πάλι ο Καραγιάννης δίνει ασίστ στον Ζαβέρδα που βγαίνει σε θέση τετ α τετ και διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Το φιλμ του αγώνα:

6' Πάσα του Μαράντζα σε Μ.Πεκεζ τετ α τετ μπερδεύεται διώχνει με τα πόδια ο Τερόλι

11' Διαγώνιο σούτ Τσίκα η μπάλα άουτ

24'Εκτέλεση φάουλ Κωτσόπουλου πρώτη κεφαλιά ο Λιανός πηδάει μαζί με τον Σωτηρόπουλο ο δεύτερος παίρνει την κεφαλιά και την στέλνει στα δίκτυα της ομάδας του (αυτογκόλ) 0-1.

37' Κόρνερ από τον Κωτσόπουλο πρώτη κεφαλιά Φουντζουλάς δεύτερη Λιανός στέλνει την μπάλα στα δίκτυα 0-2

39' Σούτ Μυλωνά η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

44' Τσίκας σέντρα κεφαλιά Κωτσοπουλος η μπάλα λίγο άουτ

49'Σέντρα Τσίκα διαγώνιο σούτ Φούντζουλα η μπάλα λίγο άουτ

50'Τσίκας σέντρα πλασε από κοντά του Φούντζουλα η μπάλα άουτ

55'Σέντρα Μυλωνας Α. Κεφαλιά Κοντός η μπάλα άουτ

65’Γκολ ένα δύο Καραγιάννη με Ζαβέρδα τετ α τετ Ζαβέρδα πλασάρει ωραία τον Καρναχωρίτη και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα 0-3.

71’Σουτ Κωτσόπουλου κοντράρει η μπάλα και καταλήγει σε κόρνερ

72’Ο Βλαχογιάννης ανατρέπει τον Κοντό πέναλτι για την Παλαιοπαναγιά την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Κοντός που μειώνει σε 1-3.

73’Ωραία μπαλιά του Καραγιάννη στον Ζαβέρδα που βγαίνει σε θέση τετ α τετ πλασάρει και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα 1-4.

Α.Ε.Παλαιοπαναγιάς: Καρναχωρίτης, Μυλωνάς Αθ., Μυλωνάς Σ., Σωτηρόπουλος(46’ Λαουρδέκης), Μυλωνάς Χ., Δημητρόπουλος(67’Λιώνη), Μαράντζας, Πέκεζ Ν., Κοντός, Πέκεζ Μ.(83’Παπαγεωργίου), Σανιδάς.

Α.Ο. Λυγιάς: Τερόλι, Νικόπουλος(84’Δημητρόπουλος Β.), Βασιλόπουλος, Βειζάι, Λιανός, Κεφαλάς, Τσίκας, Τσιριμώκος(75’Γλάβος), Φουντζουλάς(58’Ζαβέρδας), Καραγιάννης, Κωτσόπουλος.

http://www.nafpaktianews.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.