Τελευταια Νεα

26 Φεβ 2012

Ελπίδες Αγρινίου - Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς 2-0

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Παλαιοπαναγιά στο Αγρίνιο με αντίπαλο τις Ελπίδες Αγρινίου . Στο 15’ ο Καμμένος και Βασιλογιάννης άλλαξαν τη μπάλα και ο Βασιλόγιαννης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 44’ η Παλαιοπαναγιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσούμα ο Σανιδάς έπιασε την κεφαλιά απέκρουσε όμως ο Λάϊος και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.Στο 55’ ο νεοεισελθών Τηλιγάδας πάσαρε στην πλάτη της άμυνας της Παλαιοπαναγιάς στον Κραβαρίτη και με πλασέ η Ελπίδες άνοιξαν το σκορ 1-0.

Στο 58 κάθετη πάσα του Βασιλόγιαννη στον Κραβαρίτη τετ α τετ απόκρουση σε κόρνερ από τον Καρναχωρίτη. Στο 65’ εκτέλεση φάουλ του Ντόβα πλασέ του Παληγιώργου από κοντά η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 85΄πάσα Τηλιγάδα στην πλάτη της άμυνας ο Κραβαρίτης με διαγώνιο σούτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-0.


ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Λάϊος, Πανταζή, Κοντός (52΄ Ιωάννου), Παληγιώργος, Αγγέλης, Ντόβας, Γρομητσάρης, Καμμένος, Βασιλογιάννης (60΄ Δημητρόπουλος), Κραβαρίτης, Κοκορδέλης (46΄ Τηλιγάδας).

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ: Καρναχωρίτης, Δημητρόπουλος, Μυλωνάς Σ., Σωτηρόπουλος (55΄ Λαουρδέκης), Μυλωνάς Χ., Πέκεζ Ντ., Μαράντζας, Σανιδάς, Κοντός, Τσούμας (78΄ Θώδης), Πέκεζ Μ. (55΄ Καραπέτσας).














« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.