Τελευταια Νεα

23 Φεβ 2012

Τρένο ο Άρης. 3-1 το Ναυπακτιακό (βίντεο)


Τελικά στο Αιτωλικό θα έχουν και έναν λόγο να πανηγυρίζουν. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια κατάκτηση που πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε έχει 14 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ναυπακτιακό. Μια κατάκτηση που πριν το φινάλε είναι αήττητη. Αυτή η ομάδα γρανίτης θα εκπροσωπήσει τον νομό μας για τα μπαράζ ανόδου....
Στα αγωνιστικά τώρα με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ντέρμπι για τον Ναυπακτιακό Αστέρα που προηγήθηκε στο 1’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τερόλη. Στο 33’ ο Λαγός με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι, μετά από σέντρα του Γρηγοριάδη έφερε το παιχνίδι στα ίσια και πετυχαίνοντας ίσως για πολλούς το γκολ της χρονιάς. Στο 58’ ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι θεωρώντας πως ο Αδραχτάς θέλοντας να διώξει βρήκε το αντίπαλο του η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και φιλάθλων του Ναυπακτιακού. 
Ο Λαγός ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι  στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά  γωνία  του Γκιάτα  δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2. Στο 85’ ο λαγός πέτυχε  το τρίτο προσωπικό τέρμα όταν ξεπέρασε τον Παπακωστόπουλο και πλάσαρε όμορφα τον Γκιάτα.


Σε λίγο φωτορεπορτάζ


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.