Τελευταια Νεα

25 Φεβ 2012

Επέστρεψε με ισοπαλία (3-3) από την Κόνιτσα ο Αμφίλοχος


Εξαιρετικά άτυχη ήταν η Πίνδος Κόνιτσας στον αγώνα για την 15η αγωνιστική απέναντι στον Αμφίλοχο. Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες με ανοιξιάτικο καιρό, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 3-3 στο Δημοτικό Γήπεδο της Κόνιτσας με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο τελευταίο λεπτό και να στερούν από την Πίνδο ένα απαραίτητο τρίποντο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γερονάτσιος ο οποίος σημείωσε χατ τρικ μετατρέποντας το 1-2 σε 3-2, αλλά στάθηκε άτυχος αφού αποχώρησε τραυματίας στο 70'.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2' όταν ο Μπαμπούλιας τροφοδότησε τον Γερόνατσιο ο οποίος με ένα σουτ «κεραυνό» στο «γ» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σαπάτη και 1-0.
Στο 12' ο Βαϊνας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καϊσίδη και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Ο Π. Τσούνης εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε για τον Αμφίλοχο.
Στο 40' ο Βούρτσας εκτέλεσε κόρνερ και ο Λιάμος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά σημείωσε το 1-2.
Στο 42' έγινε μία φάση η οποία σήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Γερόνατσιος έφερε τη μπάλα με εκτέλεση κόρνερ στην περιοχή, ο Βαζάτης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα φάνηκε να χτυπάει σε χέρι αμυντικού με την Πίνδο να ζητάει πέναλτι. Ο διαιτητής όμως δεν είδε παράβαση και υπέδειξε ότι η μπάλα πέρασε άουτ
Η ισοφάριση για την Πίνδο ήρθε στο 52' όταν με γυριστό σουτ στην περιοχή και με τη βοήθεια του δοκαριού έγινε το 2-2.
Οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ και στο 56' ο Γιάτσε πάσαρε στον Γερονάτσιο ο οποίος με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 3-2.
Όμως στο 90' ο Λιάρος μετά από λάθος συνεννόηση της άμυνας από κοντά ισοφάρισε σε 3-3 στερώντας τη νίκη από την Πίνδο.
Διαιτήτευσε ο κ. Βασίλειος Μαλλιώρας από την Καρδίτσα με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλειο Τακόπουλο και Λάμπρο Μπεκιάρη του ίδιου συνδέσμου.
ΚΟΝΙΤΣΑ: Καϊσίδης, Βλάχος Π. (46' Βλάχος Χ.), Μπονόβας, Βαζάτης, Πούλιος, Γερονάτσιος (71' λ.τρ. Κυρτσόγλου), Γιάτσε, Χαλούλος, Μπαμπούλιας (46' Σιώτας), Δημόπουλος, Μουρεχίδης.
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σάπατης, Γιάχος (63' Αγγέλης), Μητσόπουλος, Καρτσακλής, Λιάμος, Μπεκατώρος, Βούρτσας, Χρυσούλης, Τσιούνης Π., Ζιάκας, Βαϊνάς.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.