Τελευταια Νεα

21 Φεβ 2012

Α.Ο. Παλαίρου-Χαλκιόπουλο: 4-3 (παιδικό)

Σ’ ένα χορταστικό αγώνα και για να ακριβολογούμε σε ένα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο η παιδική ομάδα της Παλαίρου νίκησε την παιδική ομάδα του Χαλκιόπουλου με σκόρ 4 – 3. 


Η ομάδα της Παλαίρου παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλές απουσίες εξαιτίας σχολικής εκδρομής και ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο με 4 βασικούς της ποδοσφαιριστές στον πάγκο μια και η έκβαση του πρωταθλήματος έχει ήδη κριθεί υπέρ της. Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του Χαλκιόπουλου να στέκεται καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να προηγηθεί στο 22΄ λεπτό, σκoρ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του α΄ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου προχώρησε σε 4 αλλαγές και έτσι η εικόνα του αγώνα άλλαξε τελείως. Μόλις στο 5΄ λεπτό του β΄ ημιχρόνου η Πάλαιρος είχε δοκάρι και 4 λεπτά αργότερα ο Κολοβός Αλέξανδρος ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίχτης με πολύ ωραία ατομική ενέργεια σημείωσε το 2-1, εκμεταλευόμενος την πλήρη σύγχυση των παιχτών του Χαλκιόπουλου που άλλη ομάδα αντιμετώπιζαν στο α΄ ημίχρονο και άλλη στο β΄ ημίχρονο. Το γήπεδο έγερνε πλέον κατηφορικά και τρία λεπτά αργότερα ο Άκης Ζουμής πέτυχε το τρίτο γκολ της Παλαίρου και έκανε το 3-1. 

Κάπου εδώ η ομάδα της Παλαίρου έκοψε ταχύτητα και χαλάρωσε επικίνδυνα θεωρώντας ότι το ματς τελείωσε. Αποτέλεσμα ήταν το Χαλκιόπουλο να μειώσει σε 3-2 και να αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την ροή του αγώνα. Ένα φοβερό σουτ του Αντώνη Παπαζώη ξαναέδωσε διαφορά 2 τερμάτων στην ομάδα της Παλαίρου και έκανε το 4-2. Μετά από δύο λεπτά όμως ολέθριο λάθος του τεματοφύλακα της Παλαίρου που είχε γίνει αλλαγή στο β΄ μέρος, ξαναέβαλε την ομάδα του Χαλκιόπουλου στο παιχνίδι και το σκορ έγινε 4-3. Δύο λεπτά αργότερα τρομερό σουτ από την ομάδα του Χαλκιόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και η Πάλαιρος γλύτωσε την ισοφάριση από την μαχητική ομάδα του Χαλκιόπουλου. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.