Τελευταια Νεα

28 Φεβ 2012

Παραμένει πρώτη...

Δεν κατάφερε η πρωτοπόρος Ακαδημία να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ποταμούλας, παίρνοντας λευκή ισοπαλία. 

Σε ένα δυνατό παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες φάσεις, που και οι δύο αντίπαλοι ήθελαν τους βαθμούς της νίκης, η μεν Ακαδημία να εξασφαλίσει την πρωτιά, η δε Ποταμούλα να φτάσει πιο κοντά στη διεκδίκηση της ανόδου. Στο πρώτο ημίχρονο η Ποταμούλα μπήκε πιο επιθετική στο παιχνίδι και πίεσε από την αρχή, και την Ακαδημία να προσπαθεί να βρει το ρυθμό της στο παιχνίδι παίζοντας με αντεπιθέσεις. Οι πολλές απουσίες βασικών παιχτών της Ακαδημίας είχαν σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πιάσει τη συνηθισμένη απόδοσή της. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαδημία ανέβασε την απόδοσή της και μετά την είσοδο των Τσιμιτσέλη και Ζαφειρόπουλου πίεσε χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ: ΣΤΑΪΚΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΗΓΑΝΊΤΑΣ, ΣΟΦΡΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ Ε., ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ Χ. (79’ ΣΤΑΥΡΟΥ Φ.), ΑΝΔΡΩΝΗΣ (46’ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.), ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΤΣΑΚΛΑΣ (70’ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν.), ΓΚΕΚΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΞΗΡΟΣ, ΝΤΟΥΝΗΣ, ΖΟΥΜΑΣ Α., ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΙΡΕΟΥ, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (88’ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Κ.), ΖΟΥΜΑΣ Π., ΔΗΜΑΡΑΣ Π. (77’ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ Π.) ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (62’ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ)

ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
8’ Από δεξιά σέντρα του Αναγνωστόπουλου Γ. μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Τσάκλας πιάνει σου και η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξηρού.
34’ Ο Τσάκλας βγάζει μπαλιά στα δεξιά, η μπάλα φτάνει στον στην Γκέκα που βρίσκεται μέσα στην μεγάλη περιοχή, κερδίσει την κόντρα από τον Ντούνη, σουτάρει και η μπάλα βρίσκει στο κάθετο δοκάρι του Ξηρού.
51’ Από αριστερά ο Αναγνωστόπουλος Γ. κάνει μια σέντρα σουτ, η μπάλα πάει στο αριστερό γάμα του Ξηρού ο οποίος θεαματικά διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.
55’ Ο Μαργαρίτης κερδίζει την κόντρα στο κέντρο, βγάζει αριστερά πάσα στον Ζουμά. Π., ο τελευταίος περνά τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και ευρισκόμενος σε κενή εστία, τον προλαβαίνει ο Σοφρώνης και διώχνει με κεφαλιά σε κόρνερ.
68’ Μετά από απόκρουση της άμυνας της Ακαδημίας η μπάλα φτάνει στον Κιρέου ο οποίος βγάζει γρήγορα πάσα στο Ζουμά Π. πίσω από το κέντρο, ο Ζουμάς κάνει κούρσα με την μπάλα προς την εστία του Στάϊκου, όμως έξω από την μεγάλη περιοχή και πριν προλάβει να σουτάρει τον προλαβαίνει ο Σοφρώνης και με τάκλιν διώχνει σε κόρνερ.
83’ Η Ποταμούλα έχει κερδίζει φάουλ από δεξιά δέκα μέτρα περίπου έξω από την μεγάλη περιοχή της Ακαδημίας, το εκτελεί απευθείας ο Παπαθανάσης Χ. και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ξηρού.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.