Τελευταια Νεα

5 Φεβ 2012

Διακοπές, αποβολές και «Χ» στο Αγρίνιο!


Σε ένα εντυπωσιακό και παράλληλα επεισοδιακό στα τελευταία λεπτά παιχνίδι, Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.
Ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο του ματς τα… φώτα τράβηξαν, οι αποφάσεις του διαιτητή Τριτσώνη, που διέκοψε δύο φορές τον αγώνα για ρίψεις αντικειμένων και απέβαλε τους Εντζεγκέλε (77'), Μήτρογλου (90'+2') και Δώνη!
Δυνατό ξεκίνημα και γκολ από τον πρώην!

Οι γηπεδούχοι που ήθελαν οπωσδήποτε την νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς ήταν ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού ξεκίνησαν πολύ δυνατά το πρώτο ημίχρονο, με σαφή προσανατολισμό να μην επιτρέψουν στον Ατρόμητο να κάνει το… παιχνίδι του.
Δείγμα του καλού ξεκινήματος των γηπεδούχων ήταν τα τρία κόρνερ που κέρδισαν σε διάστημα έξι λεπτών!
Τελικά η πίεση μετουσιώθηκε σε γκολ στο 9ο λεπτό, όταν ο Άγγελος Χαριστέας «έστρωσε» πολύ ωραία την μπάλα στον Ανρί Καμαρά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των Περιστεριωτών. Το δυνατό και συρτό σουτ που επιχείρησε ο Σενεγαλέζος επιθετικός των «καναρινιών», αφού… έγλειψε το δοκάρι του Ιτάνζ κατέληξε τα δίχτυα, για να γίνει το 1-0.
Από αυτό το σημείο και έπειτα ο Ατρόμητος προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα, ωστόσο αν και έφτανε εύκολα μέχρι την αντίπαλη περιοχή του έλειπε η καλή τελική πάσα.
Η επόμενη καλή φάση ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους, στο 19ολεπτό, όταν οι Ονουάτσι και Καμαρά συνδυάστηκα δις, «κρύβοντας» την μπάλα, όμως του σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Ιτάνζ.
Η πρώτη καλή φάση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 23ο λεπτό, όταν ο Ρότσα ανέτρεψε τον Επστάιν και το φάουλ ανέλαβε να εκτελέσει ο Σωκράτης Φυτανίδης, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και λίγο πριν την λήξη του, ο Παναιτωλικός έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του. Ο Άντι σέντραρε από τ' αριστερά, ο Χαριστέας κοντρόλαρε, όμως στην μικρή περιοχή, ο Γιαννούλης με προβολή παραχώρησε το κόρνερ.
Ημίχρονο… φωτιά, με πέναλτι και αποβολές
Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν λογικό ξεκίνησε πιο δυναμικά ο Ατρόμητος επιδιώκοντας την ισοφάριση. Μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών ο Καραμάνος είχε δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Πρώτα στο 53' όταν η κεφαλιά του από κόρνερ πέρασε άουτ και πέντε λεπτά μετά, όταν από ύψος της μεγάλης περιοχής του σουτ του πέρασε άουτ.
Στο 75' το παιχνίδι πήρε… φωτιά, καθώς όλοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και έξω από αυτόν ασχολούνταν με τον Τριτσώνη.
Ο Μήτρογλου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και ο Εντζεγκέλε τον ανέτρεψε έξω από την μικρή περιοχή του Τσενάμο στο 75', με τον Αθηναίο ρέφερι να δίνει το πέναλτι και ν' αποβάλει τον στόπερ του Παναιτωλικού με απευθείας κόκκινη κάρτα!
Μετά από τέσσερα λεπτά και μία διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων από τους φίλους των γηπεδούχων. Μετά από τέσσερα λεπτά ο Κώστας Μήτρογλου έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Τσενάμο για να κάνει το 1-1.
Ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα χάλασε, λόγω των πολλών και συνεχών διαμαρτυριών των γηπεδούχων, ενώ λίγο πριν το 90' λεπτό ο Τριτσώνης διέκοψε γι' ακόμα μία φορά το ματς, αφού ένα αντικείμενο χτύπησε τον βοηθό του, Μποζατζίδη.
Μέχρι την λήξη του αγώνα δεν είχαμε καμία φάση για γκολ, παρά μόνο παράπονα για την διαιτησία του Τριτσώνη, κυρίως από τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κώστας Μήτρογλου σε μία προσπάθεια του να κοντρολάρει την μπάλα, χτύπησε με το χέρι του τον Άντι και ενώ ο Αθηναίος ρέφερι ήταν έτοιμος να του δείξει την κίτρινη κάρτα, με υπόδειξη του Μποζατζίδης απέβαλε τον διεθνή στράικερ, όπως και τον Γιώργο Δώνη, λόγω διαμαρτυριών!
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΣΚΟΡΕΡΣ: 9' Καμαρά – 79' πεν. Μήτρογλου
ΔΟΚΑΡΙΑ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 21' Ρότσα, 68' Ντολεζάι, 71' Άντι, 82' Μητρόπουλος, 87' Μουμίν – 41' Δημούτσος, 64' Τόμας, 80' Φυτανίδης
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 77' Εντζεγκέλε – 90'+2' Μήτρογλου
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές) : Τσενάμο, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης (61' Κούσας), Χαριστέας (90' Καραμαλίκης), Εντζεγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι (80' Παλαιολόγος)
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Φυτανίδης, Τόμας, Νάστος, Γιαννούλης (73' Αναστασάκος), Δημούτσος, Σφακιανάκης, Καραγκούνης (46' Μπρίτο), Επστάιν, Καραμάνος (64' Πίτου Γκαρσία), Μήτρογλου

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.