Τελευταια Νεα

20 Φεβ 2012

Ο δήμιός τους... άγγελός τους


Είναι άγνωστο πώς εννοεί την ποδοσφαιρική -και όχι μόνο- κουλτούρα ο πολυταξιδεμένος Αγγελος Χαριστέας, αλλά χθες οι Αγρινιώτες φίλαθλοι του έδωσαν τη δική τους απάντηση για το ποιος είναι ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός, χαρίζοντας μαθήματα συμπεριφοράς.
Ακόμα κι όταν θέλησαν να του προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία για να επανορθώσει για τις υποτιμητικές του δηλώσεις για την πόλη στην οποία αμείβεται πλουσιοπάροχα, αυτός δεν φάνηκε να την αποδέχεται.
Ολα αυτά σε αντίθεση με τον «δήμιο» του Παναιτωλικού Στέφανο Ναπολεόνι και μέσα σε ένα τρίλεπτο όπου τα συναισθήματα άλλαζαν συνεχώς...
Την ώρα της αντικατάστασής του από τον Καραμαλίκη ο Χαριστέας δίχασε προσωρινά τους οπαδούς του Παναιτωλικού, αφού οι μισοί τον αποδοκίμασαν, ενώ οι άλλοι του χάρισαν το χειροκρότημα, δείχνοντας πως περασμένα ξεχασμένα. Ομως ο ίδιος διάλεξε, αντί να καθίσει στον πάγκο, να πάει απευθείας στα αποδυτήρια, ξεχειλίζοντας το ποτήρι της υπομονής και κάνοντας ακόμα κι αυτούς που τον χειροκρότησαν να τον αποδοκιμάσουν!
Δύο λεπτά αργότερα ο Γιώργος Παράσχος αποφάσιζε να βγάλει από το παιχνίδι τον Στέφανο Ναπολεόνι και ο Ιταλός γνώρισε την αποθέωση από όλο το γήπεδο, που του αναγνώρισε την εξαιρετική του εμφάνιση έστω κι αν αυτή μπορεί να συνδεθεί με τον υποβιβασμό της αγρινιώτικης ομάδας στη Football League.
Ο Ιταλός επιθετικός του Λεβαδειακού, κατευθυνόμενος στον πάγκο της ομάδας του, ανταπέδωσε το χειροκρότημα, ενώ ακόμα και πολλή ώρα μετά το τέλος του αγώνα είχε να το λέει πως δεν του έχει ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό στην καριέρα του. «Ηταν φανταστικό συναίσθημα και τους ευχαριστώ διπλά, αφού ξέρω πως αυτά τα γκολ τους πόνεσαν πολύ».
Αντιθέτως, ο Τάκης Λεμονής προσπάθησε στη συνέντευξη Τύπου να καλύψει τον Χαριστέα για τη στάση του. «Εγώ του έδωσα την άδεια να πάει στα αποδυτήρια» τόνισε ο προπονητής του Παναιτωλικού, ο οποίος δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω στο θέμα που απασχολεί το Αγρίνιο τα τελευταία 24ωρα. Είναι πάντως δεδομένο πως ο Χαριστέας, τουλάχιστον για τους οργανωμένους, είναι ξένο σώμα και όλα δείχνουν πως μετρά μέρες στο Αγρίνιο, αφού δεν τον σηκώνει το κλίμα.
Ετσι, διόλου απίθανο είναι να ζητήσει από τη διοίκηση να λυθεί εδώ και τώρα το συμβολαιό του με την ομάδα, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.Αλλωστε ο Χαριστέας φαίνεται να έχει χάσει και την εκτίμηση αρκετών συμπαικτών του στα αποδυτήρια, κυρίως των ξένων.
Νέες φωτιές... πυροσβέστης ο Τσιάρας
Η νέα ήττα έκανε τους οπαδούς του Παναιτωλικού να στήσουν και πάλι λαϊκά δικαστήρια μετά το τέλος του αγώνα, αποδοκιμάζοντας εκτός από τους ποδοσφαιριστές (αναχώρησαν με πούλμαν) και τη διοίκηση. Περίπου 200 άτομα, υπό την αυστηρή επιτήρηση των ΜΑΤ, συγκεντρώθηκαν με τη λήξη έξω από την κεντρική πύλη του γηπέδου, αναζητώντας κάποιον από τη διοίκηση για να τους δώσει εξηγήσεις.
Τον άχαρο αυτό ρόλο έπαιξε ο άρτι αφιχθείς από τη Σουηδία αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σωκράτης Τσιάρας, ο οποίος κατάφερε να τους ηρεμήσει, με τα άλλα μέλη του ΔΣ να μην εμφανίζονται.
«Κράξιμο» και εξελίξεις...
Εκτός του Χαριστέα, αυτός που έγινε «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς του Παναιτωλικού ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ και υπεύθυνος μεταγραφών Μάκης Μπελεβώνης. Ο εν λόγω παράγοντας άκουσε πολλά υβριστικά συνθήματα, ενώ μετά το το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού και κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου είχε και επεισόδιο με οπαδούς των γηπεδούχων, που του χρέωναν το γεγονός πως επηρεάζει αρνητικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ και μέσα στη διοίκηση και εντός της εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, με τον Κωστούλα να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.