Τελευταια Νεα

21 Φεβ 2012

Η συνέντευξη του Γενικού Αρχηγού του Άρη Αιτωλικού

«Ο Άρης δεν έχει εξασφαλίσει την άνοδο ακόμα  η άνοδος είναι κοντά αλλά θέλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους» τόνισε ο Γενικός Αρχηγός του Άρη  Κ. Λαχανάς (φώτο)  στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου  και στην εκπομπή Χαλαρά και Αθλητικά.


Η άνοδος είναι ένα μακροχρόνιο αίτημα του φίλαθλου κόσμου του Αιτωλικού  και η νυν διοίκηση είναι εκείνη που θέλει να το πραγματοποιήσει, επίσης  τόνισε ότι με την βοήθεια  όλων  η ομάδα θα μπορέσει να σταθεί στην μεγάλη κατηγορία.
Πρόσθεσε ότι η συμμετοχή των Ανεπιθύμητων  στην διοίκηση ήταν  καταλυτική για να αλλάξει η εικόνα των  ζωηρών φίλαθλων του Άρη. 
Αναφέρθηκε στις ελπίδες που τρέφει η διοίκηση για την ανακατασκευή του γηπέδου από την τοπική αυτοδιοίκηση. Διέψευσε τις φήμες ότι υπάρχει μεγαλοεπιχειρηματίας της πόλης που έχει υποσχεθεί να αναλάβει τα βάρη της ομάδας σε μια πιθανή άνοδο.
Παραδέχτηκε ότι δεν έχει γίνει κάποιος προγραμματισμός σε περίπτωση ανόδου, τόνισε όμως ότι η ομάδα θα στηριχθεί με βάση την σημερινή ραχοκοκαλιά με κάποιες προσθήκες συνυπολογίζοντας την οικονομική συγκυρία της εποχής.  Επισήμανε ότι η διοίκηση επιθυμεί την συνεχίσει της συνεργασίας με  τον προπονητή και με τους παίχτες που έχουνε στηρίξει την σημερινή προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την άνοδο. 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.