Τελευταια Νεα

28 Φεβ 2012

Μεγάλη νίκη για τον Λυγιά...



Μεγάλη νίκη με 2-1 πέτυχε ο Α.Ο. Λυγιάς με αντίπαλο τον Απόλλων Δοκιμίου στο Ξηροπήγαδο. Ανώτερος ο Λυγιά σε όλη την διάρκεια του αγώνα, στο 22’ ο Κωτσόπουλος σουτ από αριστερά η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 28’ σουτ του Σταματελόπουλου η μπάλα λίγο άουτ. Στο 30’ ο Λυγιάς ζήτησε πέναλτι  όταν ο Κωτσόπουλος έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα αμυντικού του Δοκιμίου ο Διαιτητής είπε όχι και συνέχισε το παιχνίδι. Στο 32’ ο αποτελεσματικός  για ακόμη ένα παιχνίδι Ζαβέρδας άνοιξε το σκορ για το Λυγιά όταν μετά από πάσα του Καραγιάννη βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. 
Στο 40’ ο Λυγιάς διαμαρτύρεται πάλι για πέναλτι όταν μετά από σουτ του Καραγιάννη η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού. Στο 50’ ο Ζαβέρδας ξαναχτύπησε μετά από πάσα του Κωτσόπουλου  κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος και με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα του Δοκιμίου στο 75’ και στο 80’ είχε δύο δοκάρια με τον Αθανασίου και τον  Κορομηλά. Στο 90’ με πλασέ του Αθανασίου μετά από σύγχυση στην άμυνα του Λυγιά μείωσε σε 2-1.

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ: Τερόλι, Νικόπουλος Α., Βασιλόπουλος Π., Βεϊζάϊ, Λιανός, Νικόπουλος Β. (70΄ Ραυτόπουλος), Τσίκας, Τσιριμώκος, Ζαβέρδας (79΄ Δημητρόπουλος Β.), Καραγιάννης, Κωτσόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: Παπαϊωάννου, Κρανιάς (60΄ Αθανασίου Α.), Αριστόπουλος, Γαρούφης, Γαλλιάς, Παπούτσης, Κορομηλάς Α., Σταματελόπουλος, Αθανασίου Ν., Κοντοπάνος (60΄ Κορομηλάς Χρ.), Κορομηλάς Φ. (70΄ Καραμήτρος). 





« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.