Τελευταια Νεα

14 Φεβ 2012

Τροχός είναι και γυρίζει...

Ο προγραμματισμένος αγώνας ανάμεσα στα σωματεία Αχιλλέας Παπαδάτου και Α.Ο. Πάλαιρου δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.  Η ομάδα από την Πάλαιρο δεν προσκόμισε την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών και έτσι έχασε των αγώνα στα χαρτιά.
*Να θυμίσουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι όταν η ομάδα της Στάνου ήταν να αγωνιστεί στην Πάλαιρο αλλά δεν είχε προσκομίσει την κατάσταση υγείας και έτσι η ομάδα της Παλαίρου είχε κερδίσει των αγώνα στα χαρτιά.



Αναλυτικά η επίσημη απόφαση της ΕΠΣΝΑ:



Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 14-2-2012, αφού έλαβε υπόψη της: α) τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ.Λιόνα, στο φύλλο αγώνα της 12-2-2012 ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ – ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, από τις οποίες προκύπτει ότι ο αγώνας δεν διεξήχθη, για το γεγονός ότι το φιλοξενούμενο σωματείο ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, δεν προσκόμισε την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών του, β) το άρθρο 21 παρ. 2 εδ. α’ και εδ. αα’ του Κ.Α.Π. ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τα οποία ορίζουν ότι μια ομάδα θεωρείται υπαίτια για την ματαίωση ενός αγώνα αν δεν προσκομίσει την κατάσταση υγείας των διαγωνιζομένων ποδοσφαιριστών, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0) (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου).
Ακόμη, αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το σωματείο ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου καθώς και δύο (2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα και του επιβάλει πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 21 παρ. 2 εδ. α’ Κ.Α.Π. ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου).-
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.