Τελευταια Νεα

21 Φεβ 2012

Γιάννης Καραβασίλης: "Είμαστε πεισμωμένοι"

Ο τερματοφύλακας της Δόξας Καινουρίου , Γιάννης Καραβασίλης μίλησε αποκλειστικά στο olatagoal για τον αγώνα με τo Παναιτώλιο και για τους υπόλοιπους 6 "τελικούς" .


Αναλυτικά οι δηλώσεις :
Για τον αγώνα με με το Παναιτώλιο :
Η ομάδα μας στον β' γύρο προσπαθεί να κάνει μια υπέρβαση , αλλά το σερί των καλών αποτελεσμάτων μας , τις τελευταίες αγωνιστικές διακόπηκε απότομα από την βαριά ήττα μας από το Παναιτώλιο . Το ντέρμπι το θέλαμε αρκετά και για θέμα γοήτρου αλλά και ως επιβράβευση των μέχρι εκείνη τη στιγμή αποτελεσμάτων μας . Δεν είμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημειά του αγώνα και αυτό μας κόστισε . Ελπίζουμε αυτό το χαστούκι να μας επαναφέρει στα θετικά αποτελέσματα , αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Πλαγιά την Τετάρτη .
Για τους ερχόμενους αγώνες :
 Έχουμε ακόμη 6 τελικούς ώστε να πλαισιωθούμε σε μια καλή θέση για τα μπαράζ και είμαστε πεισμωμένοι να τα καταφέρουμε . Η Πλαγιά είναι μια ομάδα που έχουμε χρέος να νικήσουμε ώστε να μειώσουμε την μεταξύ μας διαφορά . Η λέξη υποβιβασμός δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός παίχτη της ομάδας . Όλοι πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα ανταμειφθούμε . Η Δόξα έχει ιστορία και είναι στο χέρι μας να γραφτούμε στις χρυσές σελίδες της .
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.