Τελευταια Νεα

23 Φεβ 2012

Συλλυπητήρια ανακοίνωση των Ανεπιθύμητων



22/2/2012...Μια ημερομηνία που ο κόσμος του Άρη τη περίμενε κ τη λαχταρούσε χρόνια. Zούσε για τη στιγμή αυτή. Tι ειρωνεία αλήθεια? Πόσο κοντά είναι η χαρά από τη λύπη? Πόσο ασήμαντα είναι όλα μπροστά στη ΖωήΠόσο μπορούν να αλλάξουν τα συναισθήματα εκατοντάδων ανθρώπων μέσα σε δευτερόλεπτα?
Την ήμερα λοιπόν που ο Άρης μας έκανε το πρώτο βήμα για να φύγει από το μίζερο τοπικό πρωτάθλημα,έφυγε από κοντά μας ο γνωστός σε όλους μας λιας,αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο γήπεδο,εκεί που θα τον θυμόμαστε για πάντα. Στο πλευρό του Άρη μας. Την ήμερα που το Αιτωλικό θα ήταν στον αέρα από τα πανηγύρια,παραμένει βουβό κ σιωπηλό. Θρηνούμε όλοι το ξαφνικό θάνατο ενός πραγματικού αριανου. Ενός ανθρώπου που στις ήττες του Άρη μας ήταν ο πρώτος που τα άκουγε από τους ανεπιθύμητους.γιατί? Γιατί ξέραμε πως την επόμενη μέρα ο λιας θα είναι πάλι εκεί,στο γήπεδο,στη προπόνηση,στα αποδυτήρια. Ενός ανθρώπου που στις νίκες του Άρη πάλι τα άκουγε από μας.γιατί?για τον ίδιο λόγο βέβαια.

υγ1. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Να ζήσουν να τον θυμούνται. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.
υγ2.λια,ξέρουμε,μην ανησυχείς.την άνοδο θα την πάρουμε,θα την πανηγυρίσουμε κ θα στην αφιερώσουμε έχοντας δίπλα μας κ το γιο σου το Παντελή. Το υποσχόμαστε.
υγ3Άρης Αιτωλικού... κάτι παραπάνω από μια ομάδα... κάτι παραπάνω από μια πόλη!!!!!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.