Τελευταια Νεα

20 Φεβ 2012

Δεν καταλαβαίνει τίποτα...


Με μεγάλη άνεση η Ακαδημία επικράτησε του Θρίαμβου Δρυμού και συνεχίζει μόνη πρώτη στη βαθμολογία της δεύτερης φάσης της Γ’ Κατηγορίας. 

Σε ένα επιθετικό μονόλογο η Ακαδημία νίκησε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ του αγώνα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες από την Ακαδημία που πήγε στα αποδυτήρια με το φτωχό 1-0. Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την Ακαδημία, και στο 48’ ο Κωσταντάρας με δυνατό σουτ κάνει το 2-0 λύνοντας τα πόδια των συμπαιχτών του. Στη συνέχεια ήταν μια τυπική διαδικασία ο αγώνας για την ακαδημία που περίμενε τη σφύριγμα της λήξης του αγώνα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΞΗΡΟΣ, ΝΤΟΥΝΗΣ, ΖΟΥΜΑΣ Α., ΓΡΙΒΑΣ Α., ΒΛΑΧΟΣ, ΚΙΡΕΟΥ, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ (69’ ΔΗΜΑΡΑΣ Ι) , ΖΟΥΜΑΣ Π. (79’ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΗΜΑΡΑΣ Π. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (60’ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ)
ΔΡΥΜΟΣ: ΣΙΜΟΣ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ - ΤΣΙΤΣΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ Θ., ΚΟΛΩΝΙΑΣ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ Σ. (30’ ΑΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ Α.), ΠΑΛΟΥΚΗΣ Α., ΒΕΝΕΤΗΣ (60’ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ Σ), ΒΕΤΤΑΣ (46’ ΜΗΤΣΙΟΣ), ΛΥΤΡΑΣ, ΠΑΛΟΥΚΗΣ Ν.
ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4’ Μετά από μεγάλη μπαλιά της άμυνας της Ακαδημίας η μπάλα φτάνει στον Κωσταντάρα λίγο πιο κάτω από το κέντρο, από κανονική θέση φτάνει στο τετ- α-τετ με τον Σίμο, όμως κάνει ένα πολύ άσχημο πλασέ και η μπάλα καταλήγει άουτ.
8’ Από δεξιά μεγάλη μπαλιά του Ντούνη στον Δημαρά Π., ο τελευταίος κάνει κοντρόλ και από το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτάρει και ο Σίμος διώχνει σε κόρνερ.
17’ Ο Δημαράς Π. πάλι έξω από την μεγάλη περιοχή και από δεξιά, μετά από πάσα του Διαμαντόπουλου και με ένα ξερό σουτ στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σίμου κάνοντας το 1-0.
21’ Ο Κωσταντάρας βγάζει δεξιά πάσα στο Δημαρά Π., ο τελευταίος βγάζει συρτή σέντρα παράλληλα της μικρής περιοχής, ο επερχόμενος Ζουμάς Π. πλασάρει, αποκρούει ο Σίμος και στη συνέχεια διώχνουν οι αμυντικοί του Δρυμού.
28’ Από αριστερά ο Πλούκης μπαίνει με τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, σουτάρει και πολύ εντυπωσιακά ο Ξηρός διώχνει σε κόρνερ.
30’ Ο Δημαράς Π από αριστερά κάτοχος της μπάλας, βρίσκεται έξω από την περιοχή, σουτάρει και η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σίμου και καταλήγει πλάγιο άουτ.
5’ Ο Δημαράς Π. στα δεξιά, δέχεται πάσα από τον Κωσταντάρα, περνά δύο αντιπάλους, μπαίνει στη μικρή περιοχή, σουτάρει στην κλειστή γωνία του Σίμου, άουτ.
47΄Ο Βλάχος από αριστερά περνά μπαλιά στο Ζουμά Π., ο τελευταίος κλείνει προς το κέντρο και περνά κάθετα, φτάνει έξω από την μεγάλη περιοχή κάνει ένα δυνατό σουτ και αποκρούει ο Σίμος σε κόρνερ.
48’ ο Διαμαντόπουλος από δεξιά πλασάρει στον Κωσταντάρα που βρίσκεται λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, αυτός κάνει ένα κοντρόλ, σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
69’ Ο Μαργαρίτης κερδίζει την κόντρα από τον Βλαχογιάννη, βγαίνει μόνος του με τον Σίμο, τον αποφεύγει και βγαίνει στα αριστερά της μεγάλης περιοχής, σεντράρει και ο Δημαράς που έρχεται από πίσω πλασάρει άτσαλα και στέλνει τη μπάλα άουτ.
83’ Από αριστερά ο Μαργαρίτης μπαίνει στη μεγάλη περιοχή του Δρυμού, σουτάρει, ο Σίμος προσπαθεί να μπλοκάρει τη μπάλα, του γλιστρά και ο Δημαράς Ι. προλαβαίνει και με προβολή κάνει το 3-0.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.