Τελευταια Νεα

4 Φεβ 2012

Βαθμό χρυσάφι πήρε η Δόξα στη Ναύπακτο (Βίντεο)

Δεν κατάφερε να αποσπάσει ο Ναυπακτιακός ούτε από τη Δόξα Καινουρίου τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα του επέτρεπαν να ελπίζει.
Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο  που κυλούσε βαρετά με μόλις τρεις ευκαιρίες από πλευράς Ναυπακτιακού,στο 2' κεφαλιά το Τερόλι έπειτα από κόρνερ του Κονίδα.
Στο 18' μετά από φάουλ του Γλωσσόπουλου ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε και δυο λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου όταν  μετά το σουτ του Τερόλι που απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος,στην επαναφορά ο Αδραχτάς εκ νέου επιχείρησε σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι,χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και κατέληξε άουτ.
Στην επανάληψη,στο 59' σουτ του Γλωσσόπουλου από το ύψος της περιοχής,απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δόξας,στο 73' σουτ του Θεοχάρη αποκρούει ο Θεοδωρόπουλος,για να ακολουθήσει ένα 10 λεπτο κατά το οποίο ο Ναυπακτικός έπαιξε έτσι όπως έπρεπε να παίζει από την αρχή, με σωρεία χαμένων ευκαιριών αλλά την μπάλα τελικά να μην του κάνει το χατήρι.Στο 79' σουτ του Τερόλι από τη γωνία της μικρής περιοχής άουτ,81'επίσης σουτ του Παπακωστόπουλου άουτ,83' σουτ του Κονίδα άουτ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κεφαλιά του Θεοχάρη λίγο άουτ.




http://www.nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.