Τελευταια Νεα

25 Φεβ 2012

STOP στο σερί του ΓΟΜ έβαλε ο Ατρόμητος


Στο Αντίρριο σταμάτησε το σερί των τριων νικών για το ΓΟΜ,αφου ηττήθηκε στο Αντίρριο απο τον τοπικό Ατρόμητο με 2-0, και περιορίστηκαν οι ελπίδες του για την παραμονή στην κατηγορία.Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων,αφού σε πολλές περιπτώσεις οι αναπηδήσεις της μπάλλας ξεγελούσε τους ποδοσφαιριστές,και δεν τους επέτρεπε να κάνουν αυτό που ηθελαν.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποιοι αγραφοι νόμοι,που πολλές φορές επαληθεύονται ,ετσι και στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατα και στα πρώτα 15΄χάσανε τρείς ευκαιρίες απο αυτές που θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να της χάσεις και οταν απεναντί σου εχεις εναν επιθετικό της αξίας του Θ.Καλαβρουζιώτη θα τιμωρηθείς για αυτά που δεν μπορείς να πετύχεις εσύ.
 6' ωραία μπαλιά του Κ.Βλάχου στην πλάτη της αμυνας των γηπεδούχων ο ταχύτατος Ρισβάς φεύγει μόνος του απεναντι απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα που αποκρούει το πλασέ ενστικτωδώς η μπάλα καταλήγει στον επερχόμενο Μπαλαμπάνη που απο το σημείο του πέναλτυ πλασάρει ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.!!!!! .... 9' ο Ρισβάς απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε επι της γραμμής ο Πετσίνης Χ.με κεφαλιά.
10' ο Καλαβρουζιώτης Θ. απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο αλλα στο διαγώνιο δυνατό σούτ απέκρουσε ο Αναστόπουλος σε κόρνερ.
14' η τρίτη και απο τις φάσεις που στο τέλος της χρονιάς μας δείχνουν οι αθλητικές εκπομπές στην τηλεόραση σαν χαμένες ευκαιρίες της χρονιάς,ο Βλάχος Κ. βγάζει ωραία μπαλιά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων εκανε τσάφ[κυρίως λόγω αγωνιστικού χώρου] και ο επερχόμενος Κουντούρης σε κενή εστία πλασάρει αουτ.
29' ο Καλαβρουζιώτης απέφυγε ωραία τον αντιπάλο του και με κεφαλιά πρόλαβε την εξοδο του τερματοφύλακα η μπάλα κτυπά στο εδαφος και περνά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
40΄δυνατό σούτ απο πλάγια θέση του Αλεξόπουλου αποκρούει ο Αναστόπουλος σε κόρνερ.
ΓΚΟΛ 43'σέ σέντρα του Ταμπάκη ο Αναστόπουλος μπλοκάρει την μπάλα αυτη του ξεφεύγει και ο καραδοκών Καλαβρουζιίωτης με κοντινή κεφαλιά κάνει το 1-0.
ΓΚΟΛ 61΄σε κόρνερ του Ταμπάκη σύγχυση στην περιοχή του Γ.Ο.Μ. και ο Πετσίνης Χ. γυρίζει απο τα πλάγια με κεφαλιά και ο Καλαβρουζιώτης εκμεταλευομενος με κοντινή κεφαλιά κάνει το τελικό 2-0.
80΄σέντρα του Μπαλαμπάνη και ο Αθανασόπουλος απο κοντά αστοχεί να μειώσει το σκόρ.
90΄καλοκτυπημένο φάουλ του Βασιλείου και ο Παναγόπουλος αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Απο τον Ατρόμητο διακρίθηκαν οι Καλαβρουζιώτης Θ.,Πετσίνης Χ.,Ταμπάκης,Ευθυμιόπουλος
Απο τον ΓΟΜ οι Μπαλαμπάνης Ν.,Κοκόρης Α.,Πασπαλιάρης Δ. ηταν οι καλύτεροι.
Πολύ καλή η διατησία των Τσιρώνη Ευαγ.,Ντζάνη Ευθ.,Ματσούκας Μ.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ Παναγόπουλος, Ταμπάκης, Παπαδόπουλος Α., Νικολάου, Πετσίνης Χ. ,Μανδέλος ,Παπαδόπουλος Ε.,[76΄Παπαδόπουλος Κ.], Ευθυμιόπουλος, Καλαβρουζιώτης Θ. , Αλεξόπουλος [65΄Κωνσταντόπουλος], Παντελιάδης [65΄Πετσίνης Δ.]

Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Αναστόπουλος ,Κοκόρης, Σαραβέλας, Μακρής  ,Πασπαλιάρης Δ., Μπαλαμπάνης, Βασιλείου , Νεμποτάκης [46΄Δάλλας ], Κουντούρης ,Βλάχος  [75' Αθανασόπουλος], Ρισβάς  [77' Καμπύλης].
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.