Τελευταια Νεα

27 Μαρ 2012

Έφυγε με το "διπλό" (0-1) από το Ευηνοχώρι ο Προμηθέας

Με το “διπλό” έφυγε από τη σκληρή έδρα της Ένωσης Ευηνοχωρίου ο Προμηθέας, επικρατώντας με 0-1. Το παιχνίδι ήταν στο κλίμα ενός πραγματικού ντέρμπι, γι’ αυτό άλλωστε κι ο κόσμος που παρακολούθησε τον αγώνα ήταν αρκετός. Πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες, ένταση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά μόνο ένα γκολ. Για την 26η αγωνιστική, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (31/3, 4.00 μμ).

Ένωση Ευηνοχωρίου: Γιάντσιος, Παππάς, Καραϊβάνοφ, Φλώρος (67′ Κωνσταντινόπουλος), Αποστολόπουλος Ν., Παπουτσόπουλος (46′ Αποστολόπουλος Χ.), Παπαδόπουλος (46′ Σχώρης), Γεωργίου, Νάκας, Πιστιόλης, Κατσαβοχρήστος.

Προμηθέας Χάλκειας (Καλαβριζιώτης Α.): Χασαπογιάννης, Μπαλκούρας (61′ Αχτύπης), Διαμαντόπουλος, Σωτηρόπουλος, Δημητρόπουλος (74′ Κωνσταντάρας), Μάνθος, Δαδάνης, Καλαβριζιώτης, Γερετσιάν (65′ Ζέλιος Ν.), Αποστολόπουλος Θ.

Το φίλμ του αγώνα:

3′ Ο Καραϊβάνοφ σούταρε και ο Χασαπογιάννης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε προ του Νάκα.

10′ Ο Καλαβριζιώτης εκτέλεσε φάουλ από πολύ πλάγια θέση (κοντά στη γραμμή του άουτ) και ο Γερετσιάν με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Γιάντσιου, κάνοντας έτσι το 0-1.

14′ Ο Γερετσιάν από δεξιά γύρισε στον Σωτηρόπουλο ο οποίος έχασε τον βηματισμό με αποτέλεσμα να προλάβουν να διώξουν οι αμυντικοί.

31′ Ο Γεωργίου έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Νάκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

35′ Ο Νάκας δεν πρόλαβε την πάσα του Παπουτσόπουλου, που είχε περάσει όλη την άμυνα του Προμηθέα και τελικά μπλόκαρε ο Χασαπογιάννης.

37′ Ο Νάκας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά από θέση τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Χασαπογιάννη, που πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση.

70′ Κόρνερ του Πιστιόλη από δεξιά, ο Αποστολόπουλος Χ. με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

72′ Μετά από παράλληλη συρτή σέντρα του Πιστιόλη, ο Δημητρόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το παραθυράκι του Χασαπογιάννη.

88′ Ο Γιάντσιος απέκρουσε με διπλή προσπάθεια σουτ του Κωνσταντάρα.

90+1′ Ο Γιάντσιος έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Αχτύπη.

90+4′ Ο Παππάς σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια για να καταλήξει στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο αφύλακτος Αποστολόπουλος Χ. δεν την περίμενε και πλάσαρε απελπιστικά άουτ.


Από την Ένωση διακρίθηκαν οι Φλώρος, Αποστολόπουλος Ν., Γεωργίου και Πιστιόλης.

Από τον Προμηθέα διακρίθηκαν οι Χασαπογιάννης, Διαμαντόπουλος, Καλαβριζιώτης και Αποστολόπουλος Θ.

http://promitheasxalkeias.wordpress.com/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.