Τελευταια Νεα

12 Μαρ 2012

Φλερτάρει με τον υποβιβασμό το Λουτρό... Έχασε 0-3 από τον Ναυπακτιακό

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Αμβρακικός Λουτρού απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα και τώρα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του απ' ευθείας υποβιβασμού, μιας και βρίσκεται στην τριάδα που οδηγεί στη Β' Κατηγορία. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι χωρίς να έχουν το άγχος είχαν την πλήρη υπεροχή σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού και έφτασαν στην άνετη επικράτηση.



Το φίλμ του αγώνα:

19' ΓΚΟΛ 0-1. Σουτ του Κονίδα μέσα από την περιοχή αποκρούει εντυπωσιακά ο Τσόγκας, απομακρύνουν οι αμυντικοί και ο Κάκκος θα κάνει το δυνατό μακρινό σουτ, θα αιφνιδιαστεί ο Τσόγκας θα περάσει κάτω από το σώμα του και θα καταλήξει στα δίχτυα.

40' Ο Κάκκος πέρασε έξυπνη μπαλιά στον Γλωσσόπουλο αυτός πλάσαρε στην έξοδο τον Τσόγκα και έδιωξε πριν τη γραμμή ο Διαμαντής.

44' ΓΚΟΛ 0-2. Μπροστινή μπαλιά του Θεοχάρη στον Γλωσσόπουλο που πλάσαρε εύστοχα τον Τσόγκα.

45' Ασίστ του Παγώνη στον Ζίγκηρη αυτός άνοιξε το κοντρόλ και συγκρούστηκε με τον Γκιάτα κι ενώ η μπάλα πήγε στα δίχτυα, σφυρίχτηκε επιθετικό φάουλ.

50' Μπαλιά του Κονίδα στον Γλωσσόπουλο που απέφυγε τον Τσόγκα και σε κενή εστία πλάσαρε άουτ!!!

62' Ο Παγώνης πλάσαρε στην έξοδο τον Γκιάτα αλλά πριν τη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ ο Δημόπουλος.

75' ΓΚΟΛ 0-3. Από βολέ του Γκιάτα ο Αδραχτάς έφυγε γρήγορα πλάσαρε τον Τσόγκα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

85' Αποβάλλεται με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπίμπας για διαπληκτισμό με τον Παγώνη.


ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ: Τσόγκας, Τζουμερκιώτης, Ζούμπος, Καβαλλάρης (66' Καρδούτσος), Διαμαντής, Νεφρός, Παγώνης (87' Γεωργίου), Νίκας, Ζίγκηρης, Μάνθος, Πατσιαλός.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκιάτας, Δημόπουλος, Χασανάι, Μπίμπας, Κάπος, Θανασιός, Κάκκος (69' Ζαχαρόπουλος Γ.), Θεοχάρης, Αδραχτάς, Γλωσσόπουλος (76' Παπακωστόπουλος Π.), Κονίδας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.