Τελευταια Νεα

12 Μαρ 2012

Σημαντική νίκη για την Α.Ε. Τρικόρφου...

Σημαντική νίκη πέτυχε η Α.Ε. Τρικόρφου στο γήπεδο του Αστακού επί του τυπικά γηπεδούχου Αλυζιακού Μύτικα, με σκορ 1-2 και μεγάλωσε το αβαντάζ που έχει για την παραμονή της στην κατηγορία μέσω των play-out. Στο 17' ο Πετράκης έδωσε ασίστ στον Δεδότση και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 36' ασίστ πάλι από τον Πετράκη στον Δεδότση μπαίνει στην περιοχή ανατρέπεται από τον Παβέλη και πέναλτι για το Τρίκορφο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φλέγγας Γ. και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 72' ο Αλυζιακός Μύτικα με ωραίο σουτ του Χαντζάρα μείωσε σε 1-2.


Το φίλμ του αγώνα:

17' ΓΚΟΛ 0-1. Ασίστ του Πετράκη, ο Δεδότσης μόνος φεύγει μπροστά και πλασάρει εύστοχα τον Σακουφάκη.

27' Ο Γιαβρούτας από θέση τετ-α-τετ με τον Σακουφάκη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Αλυζιακού.

34' Σόλο Κατσαμπίρη που πέρασε πέντε αντιπάλους, πλάσαρε και έδιωξε σε κόρνερ ο Φλωρόπουλος.

36' ΓΚΟΛ 2-0. Ασίστ του Πετράκη, ο Δεδότσης μπαίνει μόνος στην περιοχή και ανατρέπεται από τον Παβέλη. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Φλέγγας Γ.

65' Ο Κυρίτσης Γρ. μαρκάρει μέσα στην περιοχή τον Αποστολάκη Σ. που πέφτει, όμως ο διαιτητής δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

72' ΓΚΟΛ 1-2. Φάουλ έξω από την περιοχή για τον Αλυζιακό και ο Χαντζάρας με φοβερό σουτ μειώνει το σκορ.


ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ: Σακουφάκης, Γεωργαλής Β.Α., Κατσαμπίρης, Χαντζάρας, Αποστολάκης Σ., Παβέλης, Λιάγκος, Κατσαούνης Δ., Μουρελάς, Παλμπάς (46' Δρακάς), Γεωργαλής Β.Γ. (30' Κατσαούνης Κ.).

Α.Ε. ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ: Φλωρόπουλος, Κυρίτσης Γ., Μυτιλήνης, Κυρίτσης Γρ. (70' Τριώτης), Φλέγγας Γ., Κάκκος, Γιαβρούτας Α. (75' Γιακουμέλος), Θανασιός (57' Γιαβρούτας Κ.), Φλέγγας Ι., Πετράκης, Δεδότσης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.