Τελευταια Νεα

20 Μαρ 2012

Αετός Σταμνάς-Παλαιοπαναγιά: 2-0


Η Παλαιοπαναγιά δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση από τον Αετό Σταμνάς και ηττήθηκε με 2-0. 
(αριστερά, Τσιλιπάνος Γ)
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 15’ αλλά το σουτ του Καραμπέτσα από τριάντα μέτρα έφυγε λίγο άουτ. Στο 20’ φάουλ του Τσάμη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Τσιλιπάνου Σ. λίγο άουτ. Στο 30’ ο Αθανασάκης από δεξιά περνά δύο αντιπάλους, βγάζει τη σέντρα στο σημείο του πέναλτι, ο Ασπρογιάννης όμως πιάνει αέρα και ο Κοκοσούλας στο δεύτερο δοκάρι αιφνιδιάζεται και δεν μπορεί να στείλει τη  μπάλα στα δίχτυα. Στο 40’ φάουλ του Ζήση από αριστερά αποκρούει εντυπωσιακά ο Χασαπογιάννης. Στο 55’ ο Αετός άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά του Τσιλιπάνου Γ. ύστερα από φάουλ του Τσάμη. Στο 60’ ο κορυφαίος των γηπεδούχων Αθανασάκης πέρασε δύο αντιπάλους, βγήκε τετ-α-τετ αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 87’  από κάθετη πάσα του Γαντζούδη, ο Παπαροϊδάμης βγήκε τετ-α-τετ πλάσαρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Παλαιοπαναγιάς, η μπάλα πήρε πορεία προς το τέρμα και κατέληξε στα δίχτυα. Έτσι έγινε το τελικό 2-0.
ΑΕΤΟΣ: Μπαλάφας, Αθανασάκης, Χόντος, Τσιλιπάνος Σ. (60’ Γαντζούδης), Τσιλιπάνος Γ., Ζήσης, Παπαροϊδάμης, Κουκουγιάννης (46’ Τάμπας), Τσάμης (70’ Λιόλιος), Κοκοσούλας.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ: Χασαπογιάννης, Δημητρόπουλος, Σανιδάς, Σωτηρόπουλος, Μυλωνάς, Πέκεζ Ντ., Μαραντζάς, Καραμπέτσας (65’ Καρναχωρίτης), Κοντός, Τσούμας, Θώδης (60’ Καρέλης).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.