Τελευταια Νεα

1 Μαρ 2012

Ακαρνανικός Θύριου - Ναυπακτιακός Αστέρας 3-2

Ακαρνανικός Θύριου - Ναυπακτιακός 3-2

Την ήττα με 3-2 γνώρισε ο Ναυπακτιακός από τον Ακαρνανικό Θύριου. Στο 17’ ο Παπακωστόπουλος Π. με σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα. Στο 27’ και 33’ ο Φακής θα σταματήσει τον Αδραχτά σε δύο τετ α τετ. Στο 40’ ο Γλωσσόπουλος απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο η ομάδα του Θύριου κατάφερε να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ του Σώζου στο 50’ και 55’ έγινε το 2-1. Στο 70’ μετά από πάσα του Θεοχάρη ο Παπακωστόπουλος με όμορφο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Ο Ακαρνανικός όμως με κοντινή προβολή του Ζώζου που πέτυχε χατ τρικ πήρε μεγάλη νίκη επι του Ναυπακτιακού Αστέρα. Ο Ναυπακτιακός είχε ακόμα δυο ευκαιρίες με τον Αδραχτά για να καταφέρει να φύγει έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ναυπακτιακός με την ήττα αυτή έχασε και την δεύτερη θέση στο πίνακα της βαθμολογίας.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Γιώργος Μίχος): Γκιάτας, Δημόπουλος, Κάκκος Ν., Κάπος, Τερόλης, Θανασιός Ν., Θεοχάρης, Αδραχτάς, Ζαχαρόπουλος Γ., Γλωσσόπουλος, Παπακωστόπουλος Π.

http://www.nafpaktianews.gr/Σύνδεσμος
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.