Τελευταια Νεα

13 Μαρ 2012

Ακαδημία-Χαλκιόπουλο:5-1


Με μεγάλη άνεση η πρωτοπόρος Ακαδημία Ευηνοχωρίου νίκησε το Χαλκιόπουλο εντός έδρας


Καταιγιστική η Ακαδημία καθάρισε το παιχνίδι από πολύ νωρίς αφού από το 36’ προηγούνταν 5-0, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Βλάχο (παίχτη – προπονητή) να δώσει χρόνο συμμετοχής στους μικρότερους παίχτες της ομάδας του. Το Χαλκιόπουλο κατέβηκε στον αγώνα με έντεκα παίχτες, χωρίς να έχει αναπληρωματικό στον πάγκο της. Ο ρυθμός του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ χαλαρός και από μια λάθος εκτίμηση του Μαργαρίτη κατάφερε το Χαλκιόπουλο να πετύχει το γκολ της τιμής.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΝΤΟΥΝΗΣ, ΖΟΥΜΑΣ Α., ΓΡΙΒΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ (31’ ΔΗΜΑΡΑΣ Ι.), ΚΙΡΕΟΥ (31΄ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, ΖΟΥΜΑΣ Π. (61’ ΠΑΛΑΣΚΩΝΗΣ), ΔΗΜΑΡΑΣ Π., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.evinochori-kalidona.gr 
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ: ΡΑΠΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ, ΓΚΙΑΤΗΣ, ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ Α., ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ, ΡΑΠΤΗΣ Α, ΡΑΠΤΗΣ Θ., ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Θ., ΜΗΤΣΟΣ.


ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

12’ Ο Ζουμάς Α. από δεξιά πασάρει στον Ζουμά Π., ο τελευταίος βγάζει σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Κωνσταντάρας εύκολα με κεφαλιά κάνει το 1-0

17’ Ο Κωσταντάρας περνά ψιλή μπαλιά έξω από την μεγάλη περιοχή στο Δημαρά Π. ο οποίος φεύγει πίσω από την πλάτη της άμυνας του Χαλκιόπουλου, αυτός σπάει τη μπάλα στο Διαμαντόπουλο ο οποίος με εύκολο πλασέ κάνει το 2-0

22’ Από αριστερά εκτελεί κόρνερ ο Κωνσταντάρας, η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Ζουμά Π και με μια γυριστή κεφαλιά η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 3-0

28’ Ο Ζουμάς Π. τροφοδοτεί τον Κωνσταντάρα, που βρίσκεται έξω από την περιοχή του Χαλκιόπουλου, ο τελευταίος κάνει ένα περίτεχνο ψιλοκρεμαστό σουτ πάνω από τον τερματοφύλακα και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα σημειώνοντας το τέταρτο γκολ για την Ακαδημία.

34’ Ο Κωνσταντάρας από αριστερά βγάζει ωραία σέντρα στο ύψος του πέναλτι αλλά ο επερχόμενος Ζουμάς Π. δεν καταφέρνει να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει άουτ.

36’ Ο Δημαράς Ι. δέχεται πάσα από τον Κωνσταντάρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, γυρνάει, σουτάρει και πετυχαίνει το 5-0.

40’ Κάθετη πάσα του Κωνσταντάρα στον
Διαμαντόπουλο ο οποίος βρίσκεται μόνος του με τον Ράπτη, όπως ο τελευταίος προλαβαίνει και μπλοκάρει την μπάλα.

65’ Σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Ράπτη Θ., λάθος εκτίμηση από το Μαργαρίτη και η μπάλα καταλήγει γκολ και γίνεται το 5-1.

Από την Ακαδημία διακρίθηκαν οι Δημαράς Π, Δημαράς Ι., Διαμαντόπουλος και Παλιούρας ενώ από το Χαλκιόπουλο οι Καρακασίδης και Ράπτης Θ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.