Τελευταια Νεα

13 Μαρ 2012

Οι στυλοβάτες... - Μερος 1ο

Όπως όλοι γνωρίζουμε, σε όλες τις ομάδες οι παίχτες κάθε χρόνο πάνε και έρχονται. Δυστυχώς λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι για χρόνια τιμάν την φανέλα της ομάδας τους. Όμως πολλοί άνθρωποι ξέρουν να αγαπάνε και να τιμούν την ομάδα τους σαν το ίδιο τους το σπίτι. Άνθρωποι που ασχολούνται εδώ και δεκαετίες... Άνθρωποι οι οποίοι ότι και να συμβεί του χρόνου, του παραχρόνου θα είναι και πάλι εκεί... Μερικούς από αυτούς τους στυλοβάτες, του δικού μας Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου θα παρουσιάσουμε σήμερα...


Ολυμπιακός Παναιτωλίου- Ντζάλας Γιώργος
Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του τοπικού ποδοσφαίρου. Η ζωντανή ιστορία της ομάδας του Παναιτωλίου. Ο Ντζάλας σε ρόλο αντιπροέδρου πλέον, είναι ο άνθρωπός που τόσα χρόνια έχει την ομάδα του σε υψηλά στάνταρ.




Α.Ε.Ευηνοχωρίου- Γονής Δημήτρης
Ο μεγάλος Τζατζάο του Ευηνοχωρίου. Επί χρόνια ποδοσφαιριστής με τα χρώματα του Ευήνου κέρδισε ανόδους και πρωταθλήμτα... Άνθρωπος γεμάτος χαρά και διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του από κάθε πόστο, που φέτος έχει μορφή διοίκησης αλλά και παίχτη που ακόμα βρίσκει δίχτυα.




Δόξα Καινουργίου- Ντζαχάνης Διονύσης
Ο Γραμματέας, ο Ταμίας, ο άνθρωπος που την Δόξα την έχει κορώνα στην κεφαλή του. Η καλύτερη παρομοίωση... Τα πνευμόνια της Δόξας... Χωρίς αυτόν... Ανακοπή!!

Άρης Αιτωλικού- Σαργιάννης Λίας
Ο γνωστός σε όλους Λίας... Ότι και να πούμε για τον Λία θα είναι λίγο.  Η ψυχή του Άρη, ο επί δεκαετίες παράγοντας, ο άνθρωπος που όλη του η ζωή ήταν ο ΑΡΗΣ. Δυστυχώς μας άφησε νωρίς...






Δόξα Αιτωλικού- Μπότας Θόδωρος
Ο πρόεδρος, γραμματέας,προπονητής. Ένας άνθρωπος που επί χρόνια έχει την Δόξα ανταγωνιστική ομάδα. Παλεύει μόνος του αλλά αυτή είναι η αγάπη του.




Αστέρας Μεσολογγίου- Οικογένεια Σταμάτη
Δύσκολο να ψάξεις ένα πόστο και να μην βρεις έναν Σταμάτη. Οπαδοί, διοίκηση, αλλά και ποδοσφαιριστές από αυτή την οικογένεια είναι παντού. Μπράβο τους που έχουν χρόνια τώρα μια ομάδα που το κλίμα της σίγουρα θα το ζήλευαν πολλές.


Αχελώος Νεοχωρίου- Ασπρογέρακας Γιώργος
Τι και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον κρατάνε στην Παναχαΐκή; Ο Ασπρογέρακας μέσα από την ομάδα-ακαδημία που διατηρεί εδώ και μια δεκαετία όχι μόνο με συνεχή παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΝΑ αλλά και μια καταπληκτική δουλεια στα ταλέντα... Τελευταίο παράδειγμα ο Ταξιάρχης Φούντας της ΑΕΚ.




Αετός Σταμνάς-Αθανασάκης Νίκος
Αναρωτιόμαστε αν όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος αν θα αγωνίζονταν ο Αετός; Ο άνθρωπος που τρέχει για τα πάντα. Παίχτης και διοίκηση τα καταφέρνει περίφημα.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.