Τελευταια Νεα

15 Μαρ 2012

Η γιορτή του ποδοσφαίρου



Με τον ηχηρότερο τρόπο και την μαζικότερη συμμετοχή ,  στη γιορτή της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μεσολόγγι , η αθλητική οικογένεια της Αιτωλοακαρνανίας διατύπωσε το μήνυμα ενότητας και  προοπτικής για το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .
Σ’ αυτή τη γιορτή εκατοντάδες  άνθρωποι του ποδοσφαίρου από όλο το νομό , απέδωσαν τη μέγιστη αξία και σημασία στον ποδοσφαιριστή , παράγοντα , φίλο και υποστηριχτή που δίνει χρόνια τώρα το περίσσευμα των δυνάμεων του στην υπηρεσία του τοπικού αθλητισμού!
Για τους παραπάνω λόγους η ΕΠΣΝΑ τίμησε  συμβολικά εκπροσώπους από όλους τους χώρους του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!
Σχετικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας  τις τελευταίες ώρες σχετικά με τυχόν αποδοκιμασίες κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της εορτής ,δεν έχουν καμιά σχέση με τη πραγματικότητα. Επίσης σε μερικά μέσα Μ.Μ.Ε. αναγράφονται γεγονότα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως παρουσία ΜΑΤ, είσοδος των διαμαρτυρομένων φιλάθλων στην αίθουσα της εκδήλωσης αναρτώντας πανό.
Αντιθέτως υπήρξε μία ξεχωριστή και σπάνια στιγμή πριν την γιορτή κοντά στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, κατά την οποία ο Πρόεδρος της ΕΠΟ είχε προσωπική συνομιλία σε πολιτισμένο κλίμα με οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, οι οποίοι κόσμια εξέφρασαν τις απόψεις τους στο κ.Σοφοκλή Πιλάβιο και αποχώρησαν σε ήρεμο κλίμα. 














« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.