Τελευταια Νεα

4 Μαρ 2012

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Γ.Ο.Μ


Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Γ.Ο.Μ επι του μαχητικού Κεραυνού με 3-0 και ελπίζει να μπεί στα μπαράζ παραμονής.Η Μεσολογγίτικη ομάδα παίζοντας πειθαρχημένα και έξυπνα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ομάδος της Γαβαλούς που βρέθηκε γρήγορα και πίσω στο σκόρ και με παίχτη λιγότερο οταν στο 3΄ο Σαραβέλας βγάζει καταπληκτική μπαλιά στον Βασιλείου Κ.[αγωνίστηκε προωθημένος],και σε προφανή θέση γιά γκόλ ανατράπηκε απο τον Μπούσγο και ο διαιτητής Στυλιαράς καταλογίζει φάουλ και κόκκινη κάρτα,το φάουλ κτυπά ο Βασιλείου η μπάλα κτυπα στο τείχος και ο Βλαχος επωφελείται και με σούτ κάνει το 1-0.
Στο 8΄ο Βδουκάκης βγάζει μακρινή πάσα στην πλάτη της αμυνας και ο βετεράνος Καρόπουλος με εν κινήση σούτ αναγκάζει τον Αναστόπουλο στην απόκρουση του αγώνα διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 21' σε διεκδίκηση της μπάλας απο Σαραβέλα και Φωτόπουλου τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και απεχώρησε τραυματισμένος και αντικαταστάθηκε απο τον Ευθυμίου.
Στο 25΄ο Μπούρδος Σ. σουτάρει αλλα αποκρούει ο Αναστόπουλος σε κόρνερ.
Στο 37΄σε μπαλιά του Σαραβέλα,ο Τσαλίκης πατάει στον επερχόμενο Μπαλαμπάνη Ν.[κορυφαίος του γηπέδου]πιάνει γυριστό σούτ απο το υψος της περιοχής ελάχιστα αουτ.
Στο 42΄ατομική ενέργεια του Σαραβέλα μπαίνει στην περιοχή ανατρέπεται απο τον Μακραδήμα ο διαιτητής καταλογίσει την εσχάτη των ποινών καο ο Μπαλαμπάνης Ν. ευστοχεί και κάνει το 2-0
Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν το σκόρ και με την είσοδο του Ρισβά στον αγωνιστικό σκόρ απέκτησαν περισότερο ταχύτητα και να εκμεταλευτουν την κούραση των αντιπάλων παρόλα αυτα στο 65΄σε σέντρα Καρόπουλου ο Α ναστόπουλος επιχειρεί έξοδος και υπο την πίεση του Μπούρδου χάνει την μπάλα ο επιθετικός του Κεραυνού πλάσάρει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του ΓΟΜ χάνοντας μοναδική ευκαιρία να βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.
Στο 72΄ο Ρισβάς αποφεύγει με ωραίο τρόπο τον Μακραδήμα αυτός τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή ,αλλα το πέναλτυ εκτέλεσε ο Ρισβάς στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 77΄ωραία ενέργεια του Τσαλίκη απέφυγε τρείς αντιπάλους αλλα νικήθηκε απο την γρήγορη εξοδο του Ευθυμίου
Στο 80΄ο αρχηγός του Κεραυνού Τζωρτζόπουλος χτυπάει τον Πασπαλιάρη Δ.και ο διαιτητής τον αποβάλει με απ΄έυθείας κόκκινη κάρτα.
Στο 88΄μετά απο ωραία ενέργεια και ασίστ του Κουντούρη ο Μπαλαμπάνης με θαυμάσιο σούτ ολοκληρώνει τον θρίαμβο του ΓΟΜ κάνοντας το 3-0 παρά την προσπάθεια του Ευθυμίου.
Απο τον ΓΟΜ διακρίθηκαν οι Μπαλαμπάνης Ν.[ κορυφαίος],Κοκόρης,Πασπαλιάρης Δ.,Δάλλας,Τσαλίκης ,Βλάχος χωρις να υστερήσουν οι υπόλοιποι.απο τον Κεραυνό διακρίθηκαν οι Καρόπουλος,Βαγενάς,Τζωρτζόπουλος,Γούλας και Μπούρδος Σ.
Αριστη διαιτησία των Στυλιαρά,Λιόνα,Δημαρά

ΓΟΜ...Αναστόπουλος,Κοκόρης Α. [70΄Κουντούρης], Καμπύλης, Μακρής, Πασπαλιάρης Δ.,Μπαλαμπάνης Ν.,  Τσαλίκης Α. 80 Αθανασόπουλος], Βασιλείου,Δάλλας, Βλάχος,Σαραβέλας [56΄Ρισβάς].

ΓΑΒΑΛΟΥ.. Φωτόπουλος  [21΄λ.τ. Ευθυμίου], Κουρσάρης Π.Ν., Γιανοκώστας, Μπούσγος,
Μακραδήμας, Βαγενάς, Γούλας,Καρόπουλος,Μπούρδος [66' Γιώτης], Βδουκάκης[62΄   Βλαχογιάννης], Τζωρτζόπουλος Σωκ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.