Τελευταια Νεα

24 Μαρ 2012

Πήρε αυτό που ήθελε

Παιχνίδι δίχως αυριο για τον ΓΟΜ αφου με ηττα θα αποχαιρετούσε την Α1 κατηγορία,ενω μετα την παληκαρίσσια ισοπαλία που απέσπασε στο γήπεδο των Παλιάμπελων επι του Ακαρνανικού θα συμμετάσχει στην διαδικασία των play-out μαζί με τον αντιπαλό του που ήθελε την νίκη για να ξεκινήσει την διαδικασία με μεγαλύτερο bonus βαθμών.Το ΓΟΜ μπήκε πολύ δυνατά και στο α΄ημιχρονο ειχε καθολική υπεροχή ενω δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες που χάθηκαν ειτε απο τον καλό αντίπαλο τερματοφύλακα Παχή που κράτησε το μηδεν,ειτε απο τον κακό αγωνιστικό χώρο ,ειτε απο ατυχία.Στο πρώτο το Θύριο δεν απείλησε σημαντικά την εστία του σταθερού Αναστόπουλου,στο β΄ημίχρονο οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν πιο σφιχτά αλλα στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι απο δύο στημένες φάσεις θά μπορούσαν να πάρουν την νίκη και τους τρείς βαθμούς.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επανεμφάνιση του βετεράνου Κυριάκη Χρ. στους αγωνιστικούς χώρους μετά απο πολύ καιρό και η σημαντική του βοήθεια στην νεανική Μεσολογγίτικη ομάδα.
Το φίλμ του αγώνα..
2΄ωραία κίνηση στην περιοχή του Θυρίου απο τον διακριθέντα Δάλλα αλλα απο θέση βολής νικήθηκε απο τον Παχη που εδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ.
Στο 13΄ωραία σέντρα του Κυριάκη καταπληκτικό στοπάρισμα απο τον Ρισβά αλλά το σούτ που επιχείρησε εφυγε αουτ.
Στο 20΄ο Ρισβάς φεύγει μόνος του αλλά ο Παχής με εξοδο τον πρόλαβε και εδιωξε με το πόδι πλάγια
Στο 25΄ατομική ενέργεια του Ρισβά και ασίστ στον Κυριάκη που απο καλή θέση αστοχεί.
Στο 29΄δυνατό σούτ του Τσαλίκη φεύγει ελάχιστα αουτ.
Στο 36΄ξανά ο δραστήριος Ρισβας βγάζει ασίστ στον Κυριάκη που λογω του κακού αγωνιστικού χώρου απο θέση τετ-α-τετ αστοχεί.
Στο 42΄ο Ρισβάς απο ευνοική θέση νικήθηκε απο τον εμπειρο Παχή.
Στο 60΄σε φαουλ του Δράκου ο Αποστολάκης απο κοντά αστοχεί με κεφαλιά-αουτ.
Στο 65΄πάλι μετά απο φάουλ του Δράκου κεφαλιά του Βενέτη
αποκρούει ο Δάλλας με προβολή και σούτ του Ρούφη φεύγει αουτ.
Στο 80΄σούτ του Κυριάκη φεύγει αουτ.
Απο τον Ακαρνανικό διακρίθηκαν οι Δράκος,Τόλης,Μπαλάσκας Παχής,ενω απο τον ΓΟΜ οι Μπαλαμπάνης,Βλάχος,Κυριάκης,Πασπαλιάρης Δ. Δάλλας, και ο Ρισβάς στο α΄ημίχρονο.
Πολύ καλη η διαιτησία των Λιόνα,Χουλιάρα,Ροκοπάνου.




ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ... Παχής, Μπαλάσκας, Καππές, Καψογεωργος, Τόλης,Λιότσος, Βενέτης, Δράκος, Αποστολάκης, Ρούφης, Παλούκης
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.. Αναστόπουλος, Κοκόρης, Καμπύλης [68΄Σαραβέλας], Μακρής, Πασπαλιάρης Δ., Μπαλαμπάνης, Τσαλίκης [62΄Βασιλείου], Βλάχος, Δάλλας,Κυριάκης, Ρισβάς [76΄Κουντούρης] 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.