Τελευταια Νεα

20 Μαρ 2012

Παράσταση για έναν ρόλο...


Νέα μεγάλη επιτυχία για τα λιοντάρια συνοδευόμενη από σπουδαία εμφάνιση ώθησε την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφού μετά και την ήττα του Ηρακλή Μοναστηρακίου μοιράζονται μαζί την πρώτη θέση και στον επόμενο μεταξύ τους αγώνα « λύνουν τις διαφορές τους » δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό ομίλου.

Τα λιοντάρια για μια ακόμη αγωνιστική εμφανίστηκαν πολύ δυνατά , συγκεντρωμένα και αποφασισμένα να κερδίσουν ένα  αγώνα απέναντι στον σκληρό και αξιόμαχο Απόλλωνα που ήθελε επίσης πολύ το ροζ φύλλο αγώνος. Το δυνατό ξεκίνημα του α΄ δεκαλέπτου συνδυασμένο με άμυνα για σεμινάρια  , ο αντίπαλος σκόραρε μετά από 6 λεπτά , έδωσε σαφές προβάδισμα τόσο αγωνιστικό όσο και ψυχολογικό στους παίχτες της ομάδας μας οι οποίοι έδειξαν από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι η παράσταση ήταν για ένα ρόλο . Αν εξαιρέσουμε την κακή διαιτησία και των δύο ρέφερι οι οποίοι με αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα εκατέρωθεν δηλητηρίασαν τον αγωνιστικό ρυθμό του παιχνιδιού και εκνεύρισαν άπαντες μέσα και έξω από αυτό , τα λιοντάρια δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους και επέβαλλαν το δικό τους ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία μπασκετική ομάδα με ταυτότητα , στόχο αλλά και ήθος μέσα και έξω από το γήπεδο. Η συνέχεια αισιοδοξούμε να είναι ανάλογη του α΄γύρου και να οδηγηθούμε σε νέες επιτυχίες , με κατεβασμένο το κεφάλι σκληρή δουλειά  και πίστη να καταφέρουμε να μείνουμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα καθώς η εμπειρία μας έχει δείξει ότι το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή αλλά να διατηρηθείς εκεί!!!
Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 19-10 , 19-08 , 08-13 , 18-14 ενώ σκόραραν για την ομάδα μας οι   , Ηγούμενος 10 , Βασιλειάδης 10 ,  Κουλαουζίδης 6 , Κάβουρας 2, Παληκύρας 17 , Μήλος 9 ,  και Μπέλλας 10. 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.