Τελευταια Νεα

19 Μαρ 2012

Δυσκολεύτηκε ο Προμηθέας



Προμηθέας Γαβρ/μνης - Αράκυνθος Ματαράγκας 2-1

Ο Προμηθέας ξεκίνησε τον αγώνα εντυπωσιακά μόλις στο 1’ λεπτό μετά από μπροστινή μπαλιά του Γερετσιάν ο Μάνθος από δεξιά κάνει ένα ωραίο διαγώνιο σουτ και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν διαγώνιο σουτ του νεαρού Παπαδόπουλου χτύπησε  στο αριστερό κάθετο δοκάρι του και στην συνέχεια η μπάλα στην αγκαλιά του Κατσίνα. Στο 26’ σέντρα του καλαβριζιώτη πλασέ του Δημητρόπουλου απόκρουση του τερματοφύλακα.
Στο 27’ Σέντρα του Χήρα χάνει την μπάλα ο Κατσίνας Παπαδόπουλος το σούτ η μπάλα άουτ. Στο 57’ σούτ Καλαβριζιώτη έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ. Στο 68’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κορομπύλη η μπάλα στο δοκάρι. Στο 71’ ο Δαδάνης εκτέλεση φάουλ η μπάλα στο αριστερό γάμα του Γκρέκα 2-0. Στο 73’ σούτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κατσίνας. Στο 91’ Εκτέλεση φάουλ του Νταλακούρα σύγχυση στην περιοχή του Προμηθέα ο Χήρας σουτάρει και μειώνει σε 2-1.

Προμηθέας: Κατσίνας, Καραπαπάς (68’ Μαργαρίτης), Διαμαντόπουλος, Ζέλιος Π., Δημητρόπουλος, Παύλου, Αχτύπης, Δαδάνης, Καλαβριζιώτης, Γιερετσιάν, Μάνθος(68’ Σπυρόπουλος).
Αράκυνθος Ματαράγκας: Γκρέκας, Καλύβας, Κατσούλας(74’Τραγουλιάς), Τσιτζέλης, Καλτσής, Σαλευρής, Κορομπύλης, Χήρας, Καλαντζής, Παπαδόπουλος, Νταλακούρας.










« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.