Τελευταια Νεα

22 Μαρ 2012

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα...

Ασταμάτητη η Ακαδημία Ευηνοχωρίου πέρασε άνετα από την έδρα του Θρίαμβου Δρυμού νικώντας 0-3 και μετά την ήττα της Καμαρούλας είναι μόνη πρώτη με 5 βαθμούς διαφορά και αγκαλιά με το Πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας. 

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο στηρίχθηκε στη δύναμη με παιχνίδι κέντρου και μέχρι το 35’ λεπτό δεν είχαμε καμία αξιόλογη φάση μπροστά από τα δύο καρέ. Στο 36’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βλάχου, ο Ζουμάς Π. ανοίγει το σκορ 0-1 και έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων και με δύο γκολ δεκάλεπτο η Ακαδημία πήρε τον αγώνα με σκορ 0-3.


ΔΡΥΜΟΣ: ΣΙΜΟΣ, ΚΟΛΩΝΙΑΣ Γ., ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ - ΤΣΙΤΣΑΣ, ΧΟΥΣΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ Θ., ΚΟΛΩΝΙΑΣ Μ., ΠΑΛΟΥΚΗΣ Α. (85’ ΜΗΤΣΙΟΣ), ΓΑΒΡΟΥΤΖΟΣ, ΒΛΑΝΤΗΣ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ (52΄ ΒΕΤΤΑΣ)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ:
ΞΗΡΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΟΥΜΑΣ Α., ΓΡΙΒΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΙΡΕΟΥ, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (52΄ ΝΤΟΥΝΗΣ) ΖΟΥΜΑΣ Π., ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Κ. (46’ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (87’ ΔΗΜΑΡΑΣ Ι),


ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

36’ Ο Βλάχος εκτελεί φάουλ στο κέντρο, η μπάλα σκάει έξω από την μεγάλη περιοχή, περνά πάνω από το κεφάλι του Κολώνια Γ., φτάνει στον Ζουμά Π. που με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ κάνει το 0-1 για την Ακαδημία.

38’ Σέντρα από δεξιά του Διαμαντόπουλου, ο Καραπάνος πιάνει χλιαρή κεφαλιά και μπλοκάρει ο Σίμος.

48’ Φάουλ έξω από την περιοχή, ο Χούσος σουτάρει και η μπάλα καταλήγει άουτ.

50’ Ο Μαργαρίτης σε θέση σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή και από δεξιά, τον κοντράρει ο Βλαχογιάννης άτσαλα. Στο σημείο αυτό οι Μαργαρίτης και Βλαχογιάννης τραυματίστηκαν. Ο πρώτος έπαθε διάστρεμμα και ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βόνιτσας.


73’ Ο Βλαντής εκτελεί κόρνερ από δεξιά, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά, στο δεύτερο δοκάρι και εκπληκτικά ο Ξηρός διώχνει σε κόρνερ.

75’ Ο Διαμαντόπουλος εκτελεί κόρνερ από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Γρίβας πιάνει την κεφαλιά και ο Νεοφώτιστος πάνω στη γραμμή διώχνει.

88’ Ο Κωλόνιας Γ. κάνει λάθος κοντρόλ, η μπάλα στα πόδια του Κιρέου, βγάζει αριστερά στο Διαμαντόπουλο και με σουτ κάνει το 0-2.

93΄Ο Βλάχος το κέντρο βγάζει αριστερά στον Ζαχόπουλο, ο τελευταίος κοντρολάρει, κάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ και σημειώνει το 0-3.

Πολύ η καλή η διαιτησία του Μποτίνη

Από την Ακαδημία διακρίθηκαν οι, Κιρέου, Παλιούρας και Διαμαντόπουλος

Από το Δρυμό διακρίθηκαν οι Βλαντής, Γαβρουζος και Κολώνιας Γ.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.