Τελευταια Νεα

1 Μαρ 2012

Αποκλεισμός από το πρωτάθλημα ο Όμηρος


Βαριά τιμωρία στον  Όμηρο Νεοχωρίου για τα θλιβερά επεισόδια στο ημιτελικό κυπέλου με τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Το σωματείο του Ομήρου τιμωρήθηκε με 600 Ευρώ πρόστιμο και με εξάμηνο  αποκλεισμό. Η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε επίσης τον Γενικό Γραμματέα του Ομήρου Λύτρα Κων/νο με αποκλεισμό δέκα αγωνιστικών και πρόστιμο 100 Ευρώ.
Έτσι ο Σαββατιάτικος αγώνας της Α.Ε. Τρικόρφου με τον Όμηρο  δεν θα γίνει και η Α.Ε. Τρικόρφου θα πάρει τους τρείς βαθμούς.
Αναλυτικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΝΑ:
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 28-2-2012, ομόφωνα κάλεσε σε έγγραφη απολογία, μέχρι 5-3-2012, τα σωματεία ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

·                    Επίσης κάλεσε σε έγγραφη απολογία τον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ Φουσέκη Αντώνη και τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ Πολίτη Λάμπρο, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.


·                    Τιμώρησε για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.:

1.            Το σωματείο ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ με αποκλεισμό 6 μηνών και πρόστιμο 600 ευρώ (αγώνας ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ).
2.            Τον Γενικό Γραμματέα του σωματείου ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ Λύτρα Κων/νο, με αποκλεισμό 10 αγωνιστικών και πρόστιμο 100 ευρώ στο σωματείο (αγώνας ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ).
3.            Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ με 100 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ).
4.            Το σωματείο ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ με έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ).
5.            Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Γαντζούδη Νικόλαο, με αποκλεισμό 1 αγωνιστικής και 20 ευρώ πρόστιμο στο σωματείο (αγώνας ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ – ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ).


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.