Τελευταια Νεα

23 Μαρ 2012

Isaak Erinaldo... Πολύτιμο βέλος για μια φαρέτρα...

Ο Isaak Erinaldo είναι ένα νέο ταλέντο από το Αιτωλικό που πλέον διαπρέπει στη Α1 ΕΠΣΝΑ με την φανέλα του Άρη Αιτωλικού. Ο Isaak είναι βασικό στέλεχος του φετινού Άρη αν και αγωνίζεται μόλις δεύτερη χρονιά. Το olatagoal.gr μίλησε αποκλειστικά με τον νεαρό αμυντικό και σας παρουσιάζει την συνέντευξη που έδωσε:



Αναλυτικά η συνέντευξη:


Olatagoal: Θα ήθελα κατ’ αρχήν μια αναδρομή στην καριέρα σου. Από πού ξεκίνησες; (προπονητές, ομάδα, κτλ)

Erinaldo
Ξεκίνησα από την παιδική ομάδα του Αρη Αιτωλικού και στα 14 μου χρόνια με ένταξε ο Γρηγόρης ο Φράγκος στην ανδρική ομάδα. Εκείνη την χρονιά η ομάδα μας προσπαθούσε να διατηρηθεί στην Α κατηγορία, και έτσι μου δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες. Η επόμενη χρονιά δεν ήταν απ τις καλύτερες και για μένα αλλά και για την ομάδα επειδή σε μια σεζόν αλλάξαμε τρεις προπονητές (Μακρής Ι. , Γαλανός Γ. , Παστρωμάς Β. ) και διότι ο καθένας τους είχε διαφορετικά πλάνα και διαφορετικές αντιλήψεις. Εγώ τους ευχαριστώ και τους τρεις γιατί όλοι τους με βοήθησαν, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο. Η επόμενη σεζόν ήταν από τις καλύτερες διότι είχαμε έναν προπονητή όπου έδωσε πολύ βάση στους νεαρούς παίχτες και που μας έδωσε πολλές ευκαιρίες, μας προστάτεψε και πιστεύω ότι η ποδοσφαιρική σταδιοδρομία μου οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο. Πρόκειται για τον Χ. Κυριάκη τον οποίο ευχαριστώ απ ' τα βάθη της καρδιάς μου. 


Olatagoal :  Πως νιώθεις που είσαι βασικό στέλεχος στον πρωταθλητή Άρη;


Erinaldo: Το ότι από τα 17 μου χρόνια είμαι  βασικό στέλεχος της Πρωταθλήτριας ομάδας είναι κάτι μοναδικό. Έχω πάρει πολλές εμπειρίες, συναισθηματικές επιφορτίσεις ( συγκινήσεις κτλ). Γενικά πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο για έναν 17χρονο. Και αυτό μου δίνει ώθηση και ελπίδες να παίξω σε κάποιο παραπάνω επίπεδο ποδοσφαίρου.


Olatagoal Λίγα λόγια για την συνεργασία σου με τον προπονητή σου.


Erinaldo: Η συνεργασία μου με τον κ. Δ. Θεοδοσίου είναι άψογη. Είμαι τυχερός που δουλεύω με έναν τόσο έμπειρο προπονητή γιατί μας έχει δουλέψει και επεξεργαστεί σε επαγγελματικά επίπεδα. Γι αυτό άλλωστε είμαστε πρωταθλητές 2 μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.


Olatagoal : Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;


Erinaldo: Σκοπός μου είναι να παίξω σε μεγαλύτερες κατηγορίες και να γίνω ένας σωστός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.


Olatagoal :  Κάτι τελευταίο...;;


Erinaldo: Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ, το σωματείο του Αρη, τους πρώην και νυν προπονητές μου και όλο τον κόσμο του Αρη, (Ανεπιθύμητοι και απλός κόσμος) όπου στηρίζει την ομάδα από ανέκαθεν.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.