Τελευταια Νεα

30 Απρ 2012

Γ.Ο.Μεσολογγίου - Α.Ε.Τρικόρφου 1-5


Στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου παίχτηκε η τελευταία πράξη της διαδικασίας των αγώνων μπαράζ για την παραμονή στην Α1 κατηγορία.


Από την μία η ΑΕ Τρικόρφου που ηθελε πάση θυσία την νίκη για να τερματίσει στην 2η θέση και να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην κατηγορία και απο την αλλη ο ΓΟΜ που μετα το καθοριστικό παιχνίδι με το Καινούργιο που το εχασε στις καθυστερησεις του αγώνα,και χωρίς κίνητρο οι ποδοσφαιριστές του ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 που δεν ανταποκρίνεται στον αγώνα,αφου οι νεαροί παικτες της Μεσολογγίτικης ομάδος το πάλεψαν το παιχνίδι αλλα προδόθηκαν απο τα αμυντικά λάθη της αμυντικής γραμμής που τα εκμεταλευτηκαν οι εμπειροι παικτες του Τρικόρφου.Στα αξιοσημείωτα οπως το εκανε σχεδόν σε ολη την διαρκεια του πρωταθλήματος ο ΓΟΜ αγωνίστηκε με πολλούς μικρούς,αφού ξεκίνησαν 4 παίκτες στην βασική ομάδα που προέρχοτανε απο την φετινή παιδική ομάδα,ενω και οι τρείς αλλαγές ηταν επίσης απο την παιδική ομάδα,αφου για διαφόρους λόγους απουσίαζαν παρα πολλοι ποδοσφαιριστές.


Το φιλμ του αγώνα



Στο 8΄σούτ του Δεδότση Δ.αποκρούει ο 16χρονος πορτιέρο Χολέβας[στην 1η του συμμετοχη]σε κόρνερ.
Στο 15΄ωραία εναλλαγή των παικτών του ΓΟΜ και ο ταλαντούχος Σωτηρίου απο θέση τετ-α-τετ πλασάρει μόλις αουτ.
Στο 22΄ο Δεδότσης Δ. εκμεταλευόμενος τσάφ αμυντικού λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου με διαγώνιο σούτ κανει το 0-1.
Στο 32΄πάλι ο δραστήριος Σωτηρίου σε μπαλιά του Κυριάκη χάνει το κοντρόλ και μια μεγάλη ευκαιρία για το 1-1.
Στο 35 ΄σε φάουλ απο τα πλάγια απο τον Πετράκη η μπάλα ενω την ελεγχει ο Χολέβας του ξεφεύγει και ο εμπειρος Φλέγγας Γ. με προβολή κάνει το 0-2.
Στο 39΄σουτ του Δεδότση στο οριζόντιο δοκάρι αμυντική αδράνεια και ο Φλέγγας Ι. κάνει το 0-3.
Στο 46΄του α΄ημιχρόνου ο Κυρίτσης Γ. με σούτ εξω απο την περιοχη αιφνιδιάζει τον νεαρό τερματοφύλακα και κάνει το 0-4[πρώτο γκόλ του νεαρού παίκτη στο φετινό πρωτάθλημα]
Στο 48΄ο Μπαλαμπάνης Ν. με δυνατό σούτ στελνει την μπαλα ελάχιστα αουτ.
Στο 50΄απο ασίστ του Κυριάκη ο Μπαλαμπάνης με σούτ μειώνει σε 1-4.
Στο 59' σούτ του Πασπαλιάρη Δ. ελάχιστα αουτ
Στο 77΄νέο δυνατό σούτ του Πασπαλιάρη Δ. εξω απο την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κουστα.
Στο 83΄σε μακρινή μπαλιά του Πετράκη ο Χολέβας προσπάθησε να διώξει την μπαλα με το πόδι τον προδωσε ο κακός αγωνιστικός χώρος και ο εμπειρος Δεδότσης Δ. ευκολα κάνει το 1-5.
Στο 86' σε ωραιό συνδυασμό των παιχτών του ΓΟΜ ο Κυριάκης βρέθηκε απέναντι απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πασάρει στον Σωτηρίου . που αστόχησε.
ΓΟΜ: Χολέβας, Διαμαντόπουλος, Καμπύλης, Μακρής, Πασπαλιάρης, Μπαλαμπάνης (74’Τριφιάτης), Σωτηρίου, Βασιλείου (64’Χοντρός), Δελής (71’ Λινάρδος), Κυριάκης, Πασπαλιάρης.
Α.Ε. Τρικόρφου: Κούστας, Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Γρ., Κάκκος, Φλέγγας Γ., Φλέγγας Β. (62‘Μυλωνλάς Χ.), Φλέγγας Ι. (66’ Δεδότσης), Γιαβρούτας Α.Γ., Δεδότσης Δ., Πετράκης, Τριώτης (Μυτηλήνης).

Απο τους νικητές διακρίθηκαν οι Δεδότσης Δ.,Πετράκης Φλέγγας Ι.,Κυρίτσης Γ.Κάκκος Γ., απο την νεανική ομάδα του ΓΟΜ που προσπάθησε οσο βαρύ και αν ακούγεται το 5-1 διακρίθηκαν οι Μπαλαμπάνης Ν.,Κυριάκης Χ.,Δελλής Γ. ενω εντυπωσίασαν οι 16 χρονοι Ζωτηρίου Ι.-Πασπαλιάρης Ι. ,και ο 15χρονος Διαμαντόπουλος Χ.
Πολύ καλή η διαιτησία των Τσιρώνη-Ζυγούρη-Κολοσιώνη Α.











« PREV
NEXT »