Τελευταια Νεα

1 Μαΐ 2012

Κατέθεσε ένσταση η Αναγέννηση Άρτας!


Ένσταση κατέθεσε χτες το απόγευμα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας η διοίκηση της Αναγέννησης, με την οποία ζητά να ακυρωθεί ο αγώνας του Σαββάτου μεταξύ της Αετού Διασέλλου και της Αναγέννησης (2-1 υπέρ του Αετού) και να διαταχθεί η επανάληψη της αναμέτρησης. 

Η διοίκηση της Αναγέννησης στηρίζετε στην παρ. 2 του άρθρου 12 του ΚΑΠ η οποία αναφέρει ότι “Ο ορισμός των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών στους επίσημους αγώνες, εάν γίνει με όποιον άλλο τρόπο και όχι από το αρμόδιο όργανο, καθιστά τους αγώνες άκυρους”. Η Αναγέννηση υποστηρίζει ότι οι διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα ορίστηκαν από τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ, Θανάση Τρομπούκη και όχι από την επιτροπή διαιτησίας, επομένως ο αγώνας κρίνεται άκυρος. Μάλιστα όπως υποστηρίζει το σωματείο ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Γκούντας, ανέφερε στον πρόεδρο της Αναγέννησης Ηλία Καρίνο ότι τους διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα τους είχε ορίσει ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Τρομπούκης και όχι η αρμόδια επιτροπή.
Οπότε όπως μπορούμε να καταλάβουμε αν ισχύουν τα όσα ισχυρίζεται η ομάδα, υπάρχει μία καραμπινάτη παράβαση του άρθρου 12 παρ. 2 και η Αναγέννηση έχει δίκιο. Βέβαια, η ομάδα του Αετού δεν φέρει καμία ευθύνη στα παραπάνω και δίκαια κέρδισε τον αγώνα εντός αγωνιστικού χώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Αναγέννηση δεν ήθελε τους δύο βοηθούς που ορίστηκαν στο ντέρμπι και όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ομάδας στο δεύτερο γκολ του Αετού ο Μάλλιος ήταν σε θέση οφσάιντ.

« PREV
NEXT »