Τελευταια Νεα

9 Μαΐ 2012

Το plan B του Κωστούλα για τον Παναιτωλικό


Ξενερωμένος, απογοητευμένος, μετανιωμένος για τα επτά χρόνια ενασχόλησής του με τον Παναιτωλικό και φευγάτος ο Φώτης Κωστούλας έφτασε στο σημείο να δηλώνει «πληρώνω για να φύγω».

Ο πρόεδρος των Αγρινιωτών έβγαλε τα εσώψυχά του σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV, δηλώνοντας πως «το κεφάλαιο Παναιτωλικός τελείωσε για μένα» και ότι «κατάλαβα αργά ότι δεν κάνω γι' αυτόν τον χώρο».
Πέραν της συναισθηματικής του φόρτισης και του γεγονότος πως θέλει να απαγκιστρωθεί άμεσα, χαρίζοντας την ομάδα (όπως είπε) σε όποιον ενδιαφερθεί, «φωτογράφισε» τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποιος για να πάρει τον σύλλογο.
«Εβαλα και το τελευταίο μου ευρώ, δεν βάζω άλλα. Ο Παναιτωλικός θα συντηρείται πλέον από τα έσοδά του». Από το ένα άκρο με τα τεράστια ποσά που επένδυσε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα στο άλλο της «κλειστής κάνουλας». Συνεπώς, αν μείνει ο Κωστούλας ο Παναιτωλικός θα πορευτεί με πολύ χαμηλό μπάτζετ και χωρίς απαιτήσεις πρωταθλητισμού από τον κόσμο.
Πάντως, ο επιχειρηματίας Γιώργο Πιστιόλας διέψευσε για μία ακόμα φορά κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να εμπλακεί στα κοινά της ΠΑΕ.
«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το έχω πει πολλές φορές, είμαι οπαδός, αγαπώ την ομάδα και την πόλη αλλά μέχρι εκεί. Δεν κάνουμε, εγώ και η οικογένειά μου, για κάτι τέτοιο» δήλωσε στο agrinionews.gr.
Μάλιστα, παρότρυνε τους πάντες να προσπαθήσουν να αλλάξουν γνώμη στον Κωστούλα: «Θα είναι μεγάλη απώλεια αν πάψει να ασχολείται με τον Παναιτωλικό και την πόλη. Πιστεύω πως θα έπρεπε να γίνει προσπάθεια να πειστεί να μείνει γιατί μετά θα καταλάβουμε τι θα σημάνει η μη ενασχόλησή του, ακόμη και αν βρεθεί κάποιος και αγοράσει την ομάδα» κατέληξε ο ίδιος.

www.sentragoal.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.