Τελευταια Νεα

15 Ιουλ 2012

Σιγή ιχθύος στον Άρη, εν όψει οικονομικών και Γενικής Συνέλευσης

Γίνονται κάποιες συζητήσεις «κεκλεισμένων των θυρών», τόσο από μέλη του Δ. Σ. του ΑΡΗ Αιτωλικού, όσο και από τους φιλάθλους, οργανωμένους και μη. Μια πρώτη, ανοικτή πρόταση, για οργανωμένη και άμεση αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος της ομάδας της λιμνοθάλασσας, έκαναν τα «γιοφύρια», η τοπική εφημερίδα του Αιτωλικού, με βάση τις δυνατότητες των φιλάθλων.

Η πρόταση στηρίζεται στη λαϊκή βάση. Συγκεκριμένα: Αναζητούνται 30 φίλαθλοι που θα συνδράμουν με 1000 ευρώ ο καθένας, 40 φίλαθλοι με 500 ευρώ, 80 με 250 ευρώ και 300 που θα πάρουν τη συλλεκτική κάρτα των 100 ευρώ. Εφόσον η πρόταση καρποφορήσει στο ακέραιο, συγκεντρώνεται το ποσό των εκατό χιλιάδων ευρώ που λύνει πολλά προβλήματα και βάζει βάσεις και στόχους. Κατά πάσα πιθανότητα, η ανοιχτή Γενική Συνέλευση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, 18 με 22 Ιουλίου, καθότι τα όρια στενεύουν. Η πρόταση των «γιοφυριών» απευθύνεται κυρίως στους καταστηματάρχες του Αιτωλικού οι οποίοι, κάποια στιγμή, πρέπει να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στον ιστορικό σύλλογο. Ακόμα και τα αιτωλικιώτικα ιχθυοτροφεία θα μπουν στο παιχνίδι. Ίσως, αυτή τη φορά, η ευκαιρία για τον ΑΡΗ να είναι η τελευταία, για να κρατηθεί στην κατηγορία με βλέψεις για περισσότερα.

Υ.Γ. Αυτή η "σιγή" που επικρατεί στον ΑΡΗ Αιτωλικού, σημαίνει ότι κάτι ...μαγειρεύεται. Μέχρι το τέλος του Ιουλίου, ίσως πάρουν για τα καλά μπροστά οι μηχανές της ομάδας. Να το δούμε!

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.