Τελευταια Νεα

30 Αυγ 2012

Συνεχίζεται το σήριαλ

Συνέχεια θα έχει το σήριαλ της ένταξης στη Football League του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή, καθώς ούτε στη σημερινή γενική συνέλευσή της Ένωσης πέρασε η πρόταση… «αποκατάστασής τους». Μάλιστα ο Φώτης Κωστούλας, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον όσων «μαγειρεύουν» καιρό τώρα το συγκεκριμένο θέμα, καλώντας σε παραίτηση τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.
Ο Παναιτωλικός, ο Εργοτέλης, η Νίκη Βόλου και ο Απόλλων, μπλόκαραν την απόφαση ζητώντας να σταματήσει εδώ κάθε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Το σώμα αποφάσισε (με τις παραπάνω ΠΑΕ να μειοψηφούν) να γίνει συνάντηση όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να αναζητηθεί λύση.
Στην ανακοίνωσή της η Football League τονίζει: 
"Το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, λόγω και των παράπλευρων προβλημάτων που δημιουργούνται, πρέπει να απασχολήσει όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου, οι οποίοι άμεσα απαιτείται από κοινού να λάβουν απόφαση. Για το λόγο αυτό προτείνεται κοινή συνάντηση ΕΠΟ, SUPER LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έως την Τρίτη 4/9/2012, προκειμένου να αντιμετωπισθούν νομικά, θεσμικά και οικονομικά θέματα που δημιουργούνται από την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η πρόταση αυτή θα υποβληθεί αρμοδίως στην Πολιτεία".

Χρήστος Στούμπος
« PREV
NEXT »