Τελευταια Νεα

30 Αυγ 2012

Θετική εικόνα

Θετικό ήταν για τον Παναιτωλικό το τεστ που έδωσε χθες βράδυ στη Μυτιλήνη. Το αποτέλεσμα (0-0) δεν έχει ιδιαίτερη αξία αυτή την εποχή, όσο η εμφάνιση της ομάδας και ότι μπορεί να εφαρμόσει εκείνα που ο προπονητής ζητάει. Απέναντι σε έναν φιλόδοξο αντίπαλο.
Στο κομμάτι της τακτικής και της σωστής λειτουργίας του ο Παναιτωλικός πήγε πολύ καλά. Αμυντικά λειτούργησε σε ικανοποιητικό επίπεδο και μεσοεπιθετικά αρκετά καλά. Μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά έπαιζε… χωρίς επίθεση, με Κουστοσπύρο, Κίτσα, αλλά και τις νέες προσθήκες, Καμαρά, Ντιμπαλά, εκτός.
Ο Τακίδης επανήλθε στα γκολπόστ. Ο Μπακάκης δεξιά στη θέση του απόντα Κουτρομάνου. Αριστερά ο Γκόλιας και στο κέντρο της άμυνας Κούσας και Μουμίν. Ο Δάρλας έπαιξε αριστερά στη μεσαία γραμμή και ο Μύγας δεξιά, με κεντρικά χαφ τον Μητρόπουλο, τον Σφακιανάκη και μπροστά τους τον Φαβάλι, ενώ ο Πασάς έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης. Μπογκντάνοβιτς, Μήλιος, Μεταξούλης, Τζιντζής, Κούσης, ήταν στον πάγκο.
Την Κυριακή ο Παναιτωλικός θα δώσει ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον φιλικό στο Ελ Πάσο με Καλλιθέα. Μια ομάδα που επίσης (όπως η Καλλονή) θα την αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα.

Χρήστος Στούμπος
« PREV
NEXT »